Amladcykler ejet af Andersen & Meldgaard Aps startede tilbage i 1992 i København (oprindeligt navn Danma). Siden da har vi tilbudt kvalitets produkter til fornuftige priser. Først kun som engros til cykelforhandlerne, men nu også direkte til forbrugeren.

Som almindelig forbruger har du hos os mulighed for at få den gode engros pris, idet du springer mellemleddene over og køber direkte hos importøren.

Vores ladcykler er et miljøvenligt produkt, som nu er kendt over hele Danmark samt Skandinavien.

Størstedelen af produktionen foregår på vores samarbejdspartneres fabrikker i henholdsvis Europa og Asien, derefter samler vi den sidste del på vores samlefabrik i Veksø/Ballerup. Vi tilstræber til enhver tid at finde de bedste produkter til den bedste pris.

Alle vores produkter er dansk designet og bliver bygget udfra danske/skandinaviske forhold.

Vi prioriterer sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. Disse ting tilsammen gør, at vores ladcykler er solide, trafiksikre og anvendelige i al slags vejr i mange år.

Ladcyklen

Ladcyklen er en nem, effektiv og hyggelig transportform for hele familien. Den er nem at komme rundt med i byerne og man kan altid finde en parkeringsplads.

Ladcyklen er en miljøvenlig transportform – ingen forurening!

Den solide stål-/alukonstruktion giver sammen med den gedigne transportkasse et højt sikkerhedsniveau. Cyklen er udstyret med dobbelt håndbremse system samt parkeringsbremse som gør, at cyklen altid står sikkert på sine 3 hjul på farten eller parkeret.

 

Samling

Vores ladcykler er ca. 90% samlet. Samling af de sidste 10% kræver ingen specialværktøj. Blot en svensknøgle, unbraconøgler, skruetrækkere samt ca. 2- 3 timers arbejde er nok. Udførlig foto samlemanual medfølger. Alternativt samler vi gerne for ekstra kr. 950,00 DKK.

 

Kontakt os

 

Bankkonto/Bank Account(IBAN/SWIFT):

Nordea 

Reg.nr.: 5501

Konto nr.: 6891833197

IBAN:DK9320006891833197 SWIFT:NDEADKKK