Cykel grossist / Samarbejdspartner

Amladcykler er blandt en af Norden’s største cykel samlefabrikker / cykel grossister med erfaring tilbage til 1992.

Derudover er vi på mange dele som f.eks. batterier, el systemer og ladcykel tilbehør den største importør og forhandler i Norden. 

Vores princip har altid været at handle direkte uden mellemled direkte hos de bedste mærkevareproducenter på cykelområdet. På den måde sikrer vi os den bedste pris og samtidige de mest up-to-date produkter.

Alle vores cykler bliver designet i Danmark og bygget til at kunne holde til de skandinaviske forhold (vejr, salt på veje, osv.) og høje standarder. Vores cykler og dele er derfor solide, trafiksikre og anvendelige i al slags vejr i mange år.

Vi udbyder cykler i forskellige prisklasser alt efter vores kunders behov.

Vi har naturligvis alle CE, EN og ISO-godkendelser samt lever op til EU’s høje krav, og vores cykler er gået glat igennem Færdselsstyrelsens test*.

*Følgende modeller: Klassisk ladcykel, Superior (udgået), Premium og Deluxe.

Delene henter vi fra de bedste mærkevareleverandører i Danmark, Europa og Asien. Læs gerne endnu mere om vores firma her: Amladcykler

Hvis du vil have nogle gode priser på enten ladcykler, handicapcykler både med og uden el eller dele til disse, så er det os du skal henvende dig til. Ofte har vi også reservedele, udstyr og tilbehør til konkurrent ladcykler og handicapcykler på lager. Du bestiller i dag og vi sender med det samme. Vi er stolte af at kalde det dag til dag levering. Drop shipment direkte til dine kunder i Danmark og resten af verden er naturligvis også en mulighed.

Flere af vores kunder ønsker også have produkter i eget navn. Til det formål har vi naturligvis mulighed for at lave modeller og produkter der passer netop dig som erhvervsdrivende.

Vi har også en teknisk support (after-service 71997799 – Tryk 3) der hjælper med spørgsmål eller eventuelle problemer du måtte have.

Er du cykelhandler, cykelgrossist eller lignende, og ønsker et samarbejde med en cykel grossist som os, er du velkommen til at kontakte vores grossistafdeling på e-mail: martin_andersen@amladcykler.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

wholesale ladcykel