Vi, Martin Andersen & Charlotte Meldgaard startede Amladcykler/Andersen & Meldgaard (tidligere Danma) tilbage i 1992, på baggrund af at vi i hverdagen manglede en funktionel cykel som kunne hjælpe os med at gøre dagen lidt lettere. Kun lidt senere kom vores gode partner og ladcykel entusiast Søren Pedersen med og derefter vores mange gode kollegaer. Vi har alle altid holdt meget af at cykle, og med en ladcykel kunne vi kombinere vores hobby med det praktiske.

Vi blev hurtig opmærksom på at udbuddet på daværende tidspunkt var meget begrænset, og priserne utroligt høje.

Det var vores overbevisning, at det sagtens kunne gøres bedre. Derfor valgte vi selv at igangsætte udviklingen af kvalitets ladcykler til stærke konkurrencedygtige priser, hvor alt udstyr som standard er inkluderet fra starten. Dermed kan vores kunder undgå forvirring i købsprocessen.

Det har fra starten af været ekstrem vigtigt for os at skabe en gennemsigtig forretning, hvor kunderne vidste, hvad de fik, og at alt det udstyr, som man har behov for fra starten af, var med i prisen. På den måde undgår man som kunde at blive forvirret over, at man også lige skulle huske alt muligt ekstra udstyr, når man skulle købe en ny ladcykel til sin familie.

Den personlige og gode kundeservice er en af vores kerneværdier, da vi ved, at vores kunder som oftest køber med hjertet, når det nye køretøj til familien skal findes.

Hos os kan du som kunde spare udgifterne til dyre mellemforhandlere, og købe din ladcykel til den rå engros pris, direkte hos producenten. Vi har dagligt et stort fokus på at hele tiden optimere vores administrationsudgifter til eksempelvis dyre betalingsløsninger, lokaler mm., og det skyldes, at vi hele tiden tilstræber at have de bedste produkter til den bedste pris på markedet.

Alle vores ladcykler bliver designet i Danmark og bygget til at kunne holde til de skandinaviske forhold og høje standarder. Produktionen foregår på vores egen danske samlefabrik i Veksø lidt udenfor København på Sjælland. Delene henter vi fra de bedste leverandører i Danmark, Europa og Asien. Inden udlevering eller afsendelse kvalitetstester vi hver enkelt cykel i forhold til vores høje standarder. Vores produkter bliver produceret i miljøvenlige materialer og bliver bygget til at kunne holde i mange år.

Vi prioriterer sikkerhed, kvalitet og holdbarhed. Disse ting tilsammen gør, at vores ladcykler er solide, trafiksikre og anvendelige i al slags vejr i mange år.

Vi har naturligvis alle CE godkendelser samt lever op til EU’s høje krav og vores cykler er gået glat igennem Færdselsstyrelsens test.

 

Ladcyklen

Ladcyklen er en nem, effektiv og hyggelig transportform for hele familien. Den er nem at komme rundt med i byerne og man kan altid finde en parkeringsplads.

Ladcyklen er en miljøvenlig transportform – ingen forurening!

Den solide stål-/alukonstruktion giver sammen med den gedigne transportkasse et højt sikkerhedsniveau. Cyklen er udstyret med dobbelt håndbremse system samt parkeringsbremse som gør, at cyklen altid står sikkert på sine 3 hjul på farten eller parkeret.

 

 

 

 

Kontakt os

 

Bankkonto/Bank Account(IBAN/SWIFT):

Nordea 

Reg.nr.: 5501

Konto nr.: 6891833197

IBAN:DK9320006891833197 SWIFT:NDEADKKK

Finansering af mindre beløb tryk her:https://sparxpres.dk/ansoegning/?linkId=9cde8664-7fbe-4187-88b1-924929250e7f