Amladcykler erfaring siden 1992

 

Amladcykler har erfaring siden 1992. Rigtig mange års erfaring og feedback kan ses på Amladcykler’s danske design og kvalitet. Ingen hurtige løsninger som ikke er omhyggeligt gennemtestet i Danmark/Norden og som har et bevidst formål. Vi har hos Amladcykler fagfolk og teknikere som har masser af erfaring, og de sikrer dig den bedste ladcykel eller handicapcykel til prisen.

Vi samler og designer alle vores ladcykler, elladcykler og handicapcykler (med og uden el) i Danmark i Veksø. På Amladcykler’s egen danske samlefabrik i Veksø på Sjælland bliver din nye cykel eller elcykel samlet af vores erfarne cykelmekanikere. Hver gang en ladcykel eller handicapcykel er færdigsamlet, testes den således det sikres, at kvaliteten altid er i top og cyklen er 100% køreklar.

Specielt ladcykel markedet er blevet attraktivt for diverse importører, mindre cykelhandlere, webbutikker og supermarkeder med billige kopier, med lidt eller ringe erfaring indenfor ladcykler og uden efterservice med bl.a. reservedelssalg og rådgivning.

Vores anbefaling er derfor at du altid køber din cykel  eller elcykel fra en dansk fagmand der kender sit produkt – som f.eks. hos Amladcykler.

Vores motto er at alle skal kunne betale for en ladcykel. Derfor har vi – via større indkøb (en høj volume), lav indtjening (egen avance) samt ingen fordyrende engros/detail avance (mellemled) – kunne sikre dig som forbruger en altid god pris. Ofte op til 60% lavere end andre ladcykler, elladcykler og handicapcykler på markedet.

Vi har cykler i forskellige kvalitetsniveauer. Du bestemmer selv hvilken kvalitets niveauet du ønsker.

Se hele vores meget brede sortimentet her: Alle vores modeller

Hvis du ønsker at afprøve en ladcykel eller en handicapcykel før du køber, er du altid velkommen enten på vores samlefabrik i Veksø, eller et af vores mange showrooms i Danmark og Norden, eller når vi holder Åbent Hus (se vores hjemmeside hvornår og hvor).

Du kan også finde inspiration i vores købsguide her: Købsguide

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 71997799 eller send en mail på info@amladcykler.dk

Ultimate-Curve-amladcykler
Ultimate Harmony Amladcykler