Amladcykler

Rigtig mange års erfaring og feedback kan ses på vores danske design og kvalitet. Ingen hurtige løsninger som ikke er gennemtestet  i Danmark/Norden og har et bevidst formål. Fagfolk og højtuddannede teknikere med masser af erfaring sikrer dig den bedste ladcykel til prisen. Vi samler og designer alle vores cykler i Danmark. På vores egen danske samlefabrik i Veksø på Sjælland bliver din cykel samlet af vores erfarne cykelmekanikkere. Derefter teste hver cyklen så kvaliteten altid er i top.

Ladcykel markedet er blevet attraktivt for diverse importører, webbutikker og supermarkeder med billige kopier, med lidt eller ringe erfaring indenfor ladcykler og uden efterservice med bl.a. reservedelessalg.

Vores anbefaling er derfor altid at du som køber altid for at købe din cykel fra en dansk fagmand der kender sit produkt.

Vores motto er at alle skal kunne betale for en ladcykel. Derfor har vi via en høj volume, lav egen avance samt ingen fordyrende engros/detail avance(mellemled) kunne sikre dig som forbruger en altid god pris. Ofte op til 60% lavere. Vi har cykler i forskellige kvalitetsniveauer. Du bestemmer selv hvilket niveau du ønsker.