Den bedste ladcykel? Et individuelt valg

– En guide til at vælge hvilken ladcykel, du skal købe ud fra dit behov og din økonomi

Den bedste ladcykel er den cykel, der bedst møder dine behov. Ladcykel markedet er stort, og der findes mange modeller, som opfylder forskellige behov. Vi har derfor lavet denne guide, der gennemgår forskellene, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, hvad man skal til- eller fravælge og hvilken cykel, der møder dit krav til økonomi, komfort, opbevaring, kørsel mm. 

Guiden beskriver også forhold, der er relevante, når du modtager din cykel samt i tiden fremover, så du kan få glæde af din cykel i mange år. Selv den bedste el ladcykel kræver pleje og vedligeholdelse. 

Guiden til køb af den bedste ladcykel er inddelt i tre dele:

Ultimate Harmony Amladcykler

Hvilken ladcykel er bedst?

Vores egen mening om hvilken, der er den bedste el ladcykel er vores top model Ultimate Harmony, der har det smarte Anti-Tilt system (gør det superlet at dreje og gør at styret retter ind automatisk ligeledes drejer bagenden med hændningen i svinget), samt TEKTROs hydrauliske skivebremse-system på både for- og baghjul. Den er nem og sikker at køre på, og så er den bare mega flot! Med denne cykel får du det bedste af det bedste, hvad angår komfort, sikkerhed, udstyr og design. Og selvom det er en ladcykel i luksusklassen er prisen stadig i et leje, hvor de fleste kan være med. Hos Amladcykler mener vi, at alle skal have råd til en ladcykel. Se cyklen her: Ultimate Harmony.

Hvis du ikke har erfaring med at køre på ladcykel, vil vi anbefale dig, at komme forbi til en prøvetur, så du selv kan vurdere, hvad der er vigtigt for dig, når du skal finde den bedste ladcykel.

Vi står klar til at rådgive og vejlede, så du bliver ordentligt klædt på til at vælge din nye ladcykel. Bare ring på 71997799 eller skriv en mail til: info@amladcykler.dk

Hos Amladcykler er alle vores cykler samlet på vores danske samlefabrik i Veksø på Sjælland. Din ladcykel leveres 100% køreklar og er testet af vores mekanikere. inden du får den.

Book prøvetur
Bedste ladcykel: Ultimate Harmony - Amladcykler