Efter køb: Pas godt på din ladcykel

– Hvad skal du huske, når du har fået din ladcykel?

Når du har modtaget din cykel, og taget den i brug, er det vigtigt at du overholder serviceeftersyn og vedligeholdelse. Primært for at sikre, at du har en velfungerende cykel i mange år fremover. Men også for at sikre at garanti og reklamationsret kan imødekommes.

 1. Service:

  –  Vi henstiller til at alle vores cykler kommer til 1. service efter at have kørt 20 km., og senest inden den har kørt 100 km. Dette er SUPER VIGTIGT, da bremser og gear giver sig, efter at cyklen er taget i brug. Dette kan ikke undgås på nye cykler. Det er vigtigt, at delene bliver efterspændt, så de ikke køres skæve og bliver ødelagt. Overholdes service ikke frafalder reklamationsretten.
  – Efter første service anbefaler vi, at cyklen bliver serviceret efter hver 500 km. Dette højner køreglæden, og din cykels levetid. Præcis på samme måde som en bil sendes til service, for at sikre at funktionalitet og sikkerhed er i top.

 2. Sikring mod tyveri:

  – Læs gerne denne artikel: Gode råd til, hvordan du kan undgå tyveri
  – Vær sikker på, at du har styr på forsikringen. Er din cykel dækket? Vær opmærksom på at nogle forsikringer har beløbsgrænser på dækning af cykler.
  – Bemærk at forsikringen ikke dækker, hvis der ikke benyttes en forsikringsgodkendt lås!

 3. Beskyttelse og pleje:

  – Afhængig af hvor din cykel står, når den ikke bliver brugt, har den behov for at blive beskyttet imod vind og vejr. Især i vintermånederne er beskyttelse vigtig. Se flere mulighed her: Er din ladcykel klar til vinter?
  – Din cykel har løbende brug for rengøring, smørelse, tjek af elektriske dele. Se en fyldestgørende guide her: Vedligeholdelse af din cykel.

 4. Service:

  – Fik vi sagt, at det er SUPER VIGTIGT, at du overholder service på din cykel? 🙂

 

Pas godt på din ladcykel!

Læs også ‘Før køb af ladcykel‘ og ‘Ved modtagelse af din ladcykel

Undgå cykeltyveri

Bike wash - Cykelvask

Cykelvask

Lithium Grease Amladcykler

Fedt, TF2

Luksus garage - Ladcykel

Luksus garage

Olie, Turbo Spray til ladcykel Amladcykler

Olie spray