Ladcykelkærlighed

Er din ladcykel klar til vinteren? Giv din ladcykel lidt ekstra kærlighed her i vintermånederne. Frost, sne, slud og salt er hårdt ved din el ladcykel, derfor er det særligt vigtigt, at din el ladcykel er vedligeholdt i denne periode. En vedligeholdt ladcykel har en meget længere levetid, end cykler der ikke vedligeholdes.

Vi har flere muligheder, når du vil pleje og beskytte din ladcykel:

Garage til ladcykel

Ladcykel Garage

Vil du passe ekstra godt på din el ladcykel, så er en garage det bedste valg, så ladcyklen kan stå tørt og godt beskyttet mod regn og sne.

Full-cover garagen dækker hele ladcyklen og beskytter den optimalt, så den holder i mange år. Garagen er inkl. UVA og UVB strålebeskyttelse, så din cykel også holder farven optimalt. Ladcykel garagen beskytter mod regn og snavs, så er din ladcykel klar til vinteren!

LÆS MERE om garagen…

Regnslag til ladcykel

Ladcykel Regnslag

Regnslaget beskytter frontkassen og dine ejendele mod regn, slud og sne.

Regnslag til el ladcykel. Designet i sort og dækker frontkassen og er beregnet til at beskytte frontkassen eller eventuelle transportvarer mod regn, slud og sne. Regnslaget er figursyet og har elastik bånd i baghjørnerne som let monteres, således at det sidder godt fast omkring kassen.

LÆS MERE om regnslaget…

Kaleche til ladcykel

Ladcykel Kaleche

Beskyt dine passagerer mod regn og vind med en kaleche. Hold børnene tørre og varme under køreturen med en kaleche.

Kalechen er designet, så der er optimal udkig for passagererne, og indkig for føreren af cyklen. Vores kaleche har ekstra kraftigt tykt stof og lynlåse for at sikre at kalechen holder længere tid end de tyndere kaleche modeller.

LÆS MERE om kalechen

Vedligeholdelse hele året

Din ladcykel har behov for vedligeholdelse hele året, men især i vintermånederne er det vigtigt at være opmærksom på beskyttelse mod regn, slud og sne. Vedligeholdelse vil ofte også spare dig for ekstra reparationer.

Om vinteren er det vigtigt at vaske din el ladcykel oftere end du plejer, så den holdes ren for skidt og salt. Hvis salt får lov til at blive siddende på din ladcykel for længe, risikerer du, at din cykel eller dele af den kan ruste.

Vask din ladcykel med sæbevand og Bike Wash omkring hver anden uge. Brug gerne en blød børste, således du sikrer at salt og skidt fjernes.

Herefter anbefaler vi, at du smører din el ladcykel med olie. Det er særligt vigtigt at smøre kæde, tandhjul, gear og lås, så opnår du størst køreglæde på din el ladcykel. Når du træder i pedalerne, er det kædens opgave at overføre kraften til hjulene. En beskidt kæde kræver flere kræfter, og slider hårdt på din kæde og ladcykel.

Vedligeholdelse af din ladcykel er supervigtigt, så du har glæde af din cykel i mange år fremover. Om vinteren er det også særlig vigtigt at holde øje med dæktrykket, da ladcyklen altid skal køre med korrekt oppumpede dæk. Dette vil du kunne mærke, på dine gode cykelture.

Se Amladcyklers anbefalinger af plejeprodukter her:

Bike wash: Den bedste sæbe til din cykel

Brunox Olie Spray: Forlæng kædens levetid

Bremserens: Renser dine bremser for skidt og snavs

 

 

Se vintervejret…