Plej din ladcykel i efterårs- og vinterperioden

Efter denne dejlige lange varme og tørre sommer ved vi jo desværre alle godt, at efteråret og vinteren er på vej. Plej din ladcykel i de regnfulde og kolde måneder. Giv din ladcykel lidt ekstra pleje og kærlighed her i efteråret og når vinteren kommer. Regn, frost, sne, slud og salt er hårdt ved din el ladcykel, derfor er det særligt vigtigt, at din el ladcykel bliver vedligeholdt i denne periode. En vedligeholdt ladcykel eller handicapcykel har en meget længere levetid, end cykler der ikke vedligeholdes.

 

Beskyt din ladcykel med en garage eller luksus garage:

https://amladcykler.dk/produkt/garage/

https://amladcykler.dk/produkt/luksus-garage/

 

Regnslag:

https://amladcykler.dk/produkt/regnslag-til-kassen-ladcykel/

https://amladcykler.dk/produkt/regnslag-til-kassen-ladcykel/

 

Trænger din cykel til en ny kaleche, så den er bedre beskyttet mod vejr og vind, så har vi denne på lager til alle vores modeller. Bestil allerede i dag på www.amladcykler.dk og få den leveret i løbet af 1-3 hverdage med GLS eller hent med det samme i udleverings butikker på Frederiksberg eller i Veksø.

https://amladcykler.dk/produkt/kaleche-elladcykel/

https://amladcykler.dk/produkt/kaleche/

https://amladcykler.dk/produkt/kaleche-ultimate-curve-elladcykel/

https://amladcykler.dk/produkt/kaleche-ultimate-harmony-el-ladcykel/

 

Denne forebyggende vedligeholdelse vil også spare dig for ekstra reparationer.

Om vinteren er det vigtigt at vaske din el ladcykel oftere end du plejer, så den holdes ren for skidt og salt. Hvis salt får lov til at blive siddende på din ladcykel for længe, risikerer du, at din cykel eller dele af den kan ruste.

Vask din ladcykel med sæbevand og Bike Wash omkring hver anden uge. Brug gerne en blød børste, således du sikrer at salt og skidt fjernes.

Herefter anbefaler vi, at du smører din el ladcykel med olie. Det er særligt vigtigt at smøre kæde, tandhjul, gear og lås, så opnår du størst køreglæde på din el ladcykel. Når du træder i pedalerne, er det kædens opgave at overføre kraften til hjulene. En beskidt kæde kræver flere kræfter, og slider hårdt på din kæde og ladcykel. 

 

Se Amladcyklers anbefalinger af plejeprodukter her:

Bike wash: https://amladcykler.dk/produkt/bike-wash-cykelvask/

Brunox Olie Spray: https://amladcykler.dk/produkt/brunox-ladcykel-olie/

Bremserens: https://amladcykler.dk/produkt/skivebremsrens-brunox-turbo-clean-500ml/

Vedligeholdelse og pleje af din ladcykel er supervigtigt, så du har glæde af din cykel i mange år fremover. Om vinteren er det også særlig vigtigt at holde øje med dæktrykket, da ladcyklen altid skal køre med korrekt oppumpede dæk. Dette vil du kunne mærke, på dine gode cykelture.

Har din cykel alligevel brug for at komme en tur forbi et professionelt værksted, kan du se vores anbefalinger af gode værksteder rundt om i landet, her:

 https://amladcykler.dk/ladcykel-vaerksted-uddannet-mekaniker-amladcykler/

 

 

Kontakt os her

Vores webshop er altid åben: https://amladcykler.dk/

TLF: 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk

Du er også velkommen i et af vores showrooms. Se åbningstider mm. her:

https://amladcykler.dk/kontakt-os/