Trænger din hund også til at udforske nye områder

De fleste hundeejere kender alt for godt, at det er de samme ture i de samme områder, som altid betrædes.

Det kan være slut nu med en El Ladcykel – Dog fra Amladcykler. Pludselig er der uanede muligheder for cykelture i det blå, når blot hund, børn mm. placeres godt og trygt i el ladcyklen kan man komme vidt omkring til hundeskove, stranden, parker etc. Man skal ikke være bange for, at hund eller menneske ikke kan klare gåturen hjem igen. Man starter blot Amladcyklen og kører til den ønskede destination og når begge er trætte og fulde af nye indtryk, startes El Ladcyklen til returturen.

Der findes et bredt udvalg af el ladcykel modeller med hundelem hos Amladcykler enten med dør, der er venstre hængslet, således at man undgår at bøje sig ned, når døren åbnes eller lukkes eller en rampe, som hunden kan spadsere op ad.

Her ses Henrik’s nye bedste ven, som tidligt vænnes til ladcyklen, så de kan komme vidt omkring. Der blev lystigt hoppet ind og ud af El Ladcyklen model Ultimate Curve med venstre hænglet dør. Stjernen havde dog mere travlt med at blive klappet og lege end at sidde stille for fotografen.

Skal du og din bedste ven have samme muligheder, så bestil din nye el ladcykel her:

eller din klassiske ladcykel her: https://amladcykler.dk/produkt/klassisk-ladcykel/

hos Amladcykler allerede i dag. Vi kan levere i løbet af 1-3 hverdage. Du er også velkommen til at komme forbi et af vores showrooms og få en prøvetur.

Kontakt os her:

TLF: 71997799

https://amladcykler.dk/

E-mail: info@amladcykler.dk