Handelsbetingelser – Amladcykler

(Gældende fra 10 oktober 2021)

Generelle oplysninger

Amladcykler/Andersen & Meldgaard ApS

Steen Blichers Vej 20

2000 Frederiksberg

CVR: 37392375

E-mail:              info@amladcykler.dk

Telefon:           +45 71997799

 

Betaling

Du kan betale din vare på følgende måder:

 

Betaling inden levering eller afhentning i butik

Ved afhentning i butik, skal du medbringe en overførselskvittering fra din bank i print eller digital version. (Ved ”Straks/Express” overførsel overføres beløbet omgående. Alm. overførsel tager ca. 1 hverdag). Beløbet skal være modtaget inden udleveringen. Ved betaling inden levering med Dankort, trækkes beløbet ved ordre placering, idet det er tale om specialvarer.

 

Bank overførsel (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

 

 • Registreringsnummer:           5501 (Nordea)
 • Kontonummer:                       6891833197
 • IBAN:                                     DK9320006891833197

 

Levering

Hos Amladcykler hjælper vi dig gerne med at levere din nye cykel eller vare til én af dig ønsket adresse. Ved køb af cykel leveres til kantsten medmindre andet er aftalt med TNT/Danske Fragtmænd/Mover. Bemærk: Er du ikke hjemme, og dette kræver en ekstra udkørsel, betaler du som kunde selv for dette. 

Ved køb af tilbehør og reservedele leveres til nærmeste GLS/DAO/PostNord pakkeshop. Se cykel leveringsmuligheder herunder:

 

 • Levering Danmark: 650,00 DKK. (Leveringstid = 1-3 hverdage)
 • Levering Danmark – Øer: 1.150,00 DKK. (Leveringstid = 1-5 hverdage). Inkl. Ø-tillæg kr. 500, se her: Ø-tillæg
 • Levering Sverige: 1.500,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Norge: 2.300,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Tyskland: 2.500,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Finland: 2.500,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Østrig: 3.000,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Schweiz: 3.000,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering England: 3.000,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Levering Singapore: 6.000,00 DKK. (Leveringstid = 2-6 hverdage)
 • Øvrig levering – kontakt os: info@amladykler.dk

 

Særlige vilkår

Ved valg af specialdesign må forventes ekstra leveringstid ca. 5 hverdage

I travle perioder, udsolgt situationer og uventede manglende leveringer fra vores underleverandører kan der forekomme ekstra leveringstid både hos os og vores transportører

Kunden er selv ansvarlig for at føje Ø-tillæg til sit cykelkøb, dette kan gøres i kurven. Sker dette ikke, retter vi henvendelse til kunden, for at bringe forholdet i orden, inden ordren afsendes

Eventuel transportskade skal omgående påtales og noteres på fragtstedet overfor fragtselskabet og Amladcykler. Bemærk at vores cykler er håndsamlede og der kan derfor forkomme små skrammer

Afvises varen ved modtagelse eller er man mod forventning ikke hjemme og der derfor skal fortages genfremsendelse, betales både for returfragt og fragt til modtager adressen igen.

Hvis du fortryder dit køb - Fortrydelsesret - (Websalg)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Amladcykler.dk dvs. nethandel (gælder ikke på alm. ordre via vores butikker, webordre bestilt efter en prøvetur eller ordre placeret via kunde telefonopkald)

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på:

Mail:                info@amladcykler.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du har fået leveret din vare (kun ved cykel) giver vi selvfølgelig pengene retur hvis du har fortrudt købet, dog ikke fragtomkostningen samt et evt. returfragtgebyr på kr. 812,50 inkl. moms i Danmark(undtaget ikke brofaste øer).

Vær opmærksom på at din returret frafalder hvis cyklen er blevet kørt udover kort test tur ca. 200 meter på eller er blevet ændret i forhold til den måde var ved levering.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

 • Cykler eller varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer f.eks. specialdesignede cykel modeller eller varer, der har fået et tydeligt personligt præg
 • Cykler eller varer, som må antages at blive forringet eller er blevet kørt på (udover test tur max. 200 meter)
 • Cykler som er ændret i forhold til den måde den var på ved levering
 • Elektronik varer som har været tilsluttet
 • Elektronik reservedele, som kan have være tilsluttet

BEMÆRK: Denne fortrydelsesret gælder kun websalg.

Returnering - (Websalg)

Ønsker du at returnere din vare, skal du sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os på skrift, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi hjælper gerne med at booke transport, men kun på cykler. Dette kan dog tage op til 14 dage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 812,50 DKK i Danmark(undtaget ikke brofaste øer), dog med evt. tillæg ved genafhentning.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal fragt. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, dog fratrukket evt. porto/fragt må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage, dog fratrukket evt. porto/fragt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger for varerne modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt gyldig dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Amladcykler

Steen Blichers Vej 20

2000 Frederiksberg

 

Det praktiske:

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af faktura eller ordrebekræftelsen samt en beskrivelse af hvorfor du returnerer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger - (Persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Andersen & Meldgaard ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til amladcykler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Amladcykler har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Amladcykler via e-mail: info@amladcykler.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig på mail: info@amladcykler.dk

Garantier & Reklamationer

Hos Amladcykler har vi flere garantier der dækker dig bedre end vores standard 24 mdr. reklamationsret.

Batterigaranti, se mere her: Batterioptimering samt reklamationsguide

Stelbrudsgaranti, se mere her: Stelbrugsgarantiguide

Reklamationsguider, se mere i bunden af siden: Reklamationsguider

Bemærk i øvrigt at for at reklamationsretten på cykler skal opretholdes, skal løbende service og alm. vedligeholdelse overholdes. Se krav på din faktura.

Vedligeholdelse & Hjælp

Hos Amladcykler hjælper vi dig meget gerne med den løbende vedligeholdelse, så din cykel altid har det optimalt. Det står dig dog frit at få vedligeholdelsen gjort hos andre professionelle cykelhandlere. Derfor er alle vores priser også eksklusive vedligeholdelsesomkostninger til f.eks. service, eftersyn, efterspænding, efterjustering m.m.

Introduktions film til din cykel findes her: Introduktionsfilm.

Vedligeholdelses- og hjælpe guider findes her: Vedligeholdelses- og hjælpeguider.

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer på cyklernes specifikationer og tilbehør samt moms og afgiftsændringer. Bemærk i øvrigt at ovenstånde kun er gældende for almindelige forbrugere og ikke for erhvervsdrivende.