Skolestart – på ladcykel

deluxe-ladcykel-boern-amladcykler
Skolestart 2022 – på ladcykel

Skolestart 2022 – på ladcykel. Årets skolestart er lige om hjørnet, og både de store og små gør sig i den kommende uge klar til at skulle tilbage på skolebænken. Der skal både være styr på skoletasken, penalhuset og alle de praktiske ting, som nok mest påvirker de voksne. En stor del af den praktiske planlægning, kan gå på transporten til og fra skole og eller institution for de mindste. Det er her at ladcyklen kommer ind i billedet. En ladcykel eller el ladcykel fra Amladcykler, kan rumme både de helt små i et babysæde, til de større børn som kan sidde på bænken i ladet. Derudover kan ladcyklen indeholde både skoletasker, idrætstasker og mor eller fars arbejdstaske så man let kan komme direkte fra skolen til arbejdet, uden besvær. Med en el ladcykel, bliver turen en leg og gør starten på dagen både hyggelig og interessant for hele familien. 

Regner det, sættes den medfølgende kaleche blot på ladet, så de mindste i hvert fald sidder tørt og trygt.  Vejret i August, tegner til at blive rigtig cykel vejr, se her.

Alt det bedste tilbehør til din ladcykel

Hos Amladcykler, har vi alt i tilbehør og reservedele. Vi har skræddersyet tilbehør, som gør livet med ladcykel en hel del nemmere. Se et udvalg af vores mest populære tilbehør her: 

Deluxe pude


AXA kædelås 

Mobilholder

Luksus Garage

Slagbænk

Du og familien er altid velkomne i en af vores mange afdelinger, så vi sammen kan finde den helt rigtige model ladcykel til jer og jeres behov. Vi har altid alle vores modeller klar til prøveture og er friske på en snak og til at svare på alle jeres spørgsmål. 

Se vores Deluxe el ladcykel her.

Se vores Ultimate Curve her.

Kontakt os her eller book en prøvetur

Kontakt os her: www.amladcykler.dk

TLF: 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk