Handicapcykel til børn og unge

Handicapcykel til børn og unge. Hos Amladcykler elsker vi at kunne nå bredt ud til alle vores kunder og vi vil i den forbindelse, rette opmærksomhed mod vores Handicap eller Senior cykel. Denne model er utrolig anvendelig til et bredt publikum og brugere. Vores handicapcykel bruges både til folk med balance besvær, et fysisk handicap, eller til folk som med alderen føler sig usikre på en tohjulet cykel.

Det smarte ved denne model, er at cyklen er en letvægts model på ca. 21 kg. og at sadlen kan sættes så langt ned, at selv børn og unde ned til mellem 10-12 års alderen vil kunne bruge cyklen.

Handicapcykel til børn og unge

Cykel = frihed

Amladcyklers Handicapcykel kan være med til at give frihed og mobilitet til føreren. Den store kurv bag på cyklen kan bruges til alt fra indkøb til skoletasken, og er med til at give ekstra fleksibilitet og øge brugbarheden for føreren. Det at have frihed til at komme rundt, enten på ture i fritiden eller som transport til og fra skole, giver en enorm frihed, selvstændighed og selvtillid. Derudover, giver det rigtig god anledning til at komme ud i det fri, få frisk luft og opleve lokalområdet. Handicapcyklen kan også tages med i toget, se mere her.

Dansk Design

For børn og unge, især, kan designet have stor betydning, når der skal investeres i en ny cykel. Vores handicapcykel er Dansk designet helt enkelt og simpelt, i flot sort lakering og med et klassisk cykelstyr. Cyklens kurv kan altid pyntes eller dekoreres efter smag.

Vores Handicapcykel fås både med og uden el. Vi anbefaler altid at komme forbi en af vores afdelinger til en prøvetur, for at se hvilken model passer jer bedst og for at sikre jer at cyklen vil kunne bidrage til en bedre hverdag, med frihed og selvstændighed.

Se vores Handicapcykel uden el her.

Se vores Handicapcykel med el her.

Kontakt os her

Kontakt os her: www.amladcykler.dk

TLF: 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk