Anbefalede familieaktiviteter

De lange dage i ferien, og Corona med en yderligere nedlukning af Danmark til følge, står og truer. Vi har prøvet det før…at holde ferie uden mulighed for at benytte de mange kulturtilbud eller samles med venner og familie. 

Men hvad skal man så lave? Corona, børn, der er hjemme og begrænsede muligheder, er en dårlig kombination…medmindre man har en ladcykel! 

Med en ladcykel er mulighederne mange. Opdag dit nærområde. Eller kom endnu længere væk med en EL ladcykel. Amladcykler anbefaler aktiviteter i en corona tid:

Hvad med at pakke ungerne godt ind, smøre en madpakke og køre ud og få noget frisk luft? I kan blot nyde naturen, og hinandens selskab. Eller I kan tage på troldejagt og finde kunstneren Thomas Dambo’s imponerende kæmper rundt omkring på smukke steder i Danmark. Troldene er gemt godt, så I skal lede grundigt, for at finde troldene.

Vi har fundet denne app, der kan vise dig et hav af nye spændende cykelruter:

Amladcykler anbefaler AllTrails

AllTrails viser dig ruter over hele landet. Du kan søge efter ruter, der er tilpasset dine ønsker til landskabets stigning, trafik, sværhedsgrad, natur mm.

I kan også tage ladcyklen på skattejagt med app’en Natureventyr: 

Amladcykler anbefaler Natur Eventyr

Enten gratis eller for et lille beløb får I et eventyr, der guider jer rundt i et område I vælger. Kapitlerne bliver låst op efterhånden, som I når frem til der, hvor handlingen foregår. Undervejs driver I handlingen frem gennem sjove udfordringer. 

Amladcykler vil også gerne anbefale app’en Børn i byen: 

Amladcykler anbefaler Børn i Byen

Her kan man finde børnevenlige aktiviteter i København og Århus og deres nærområder. App’en byder på både naturoplevelser, aktiviteter derhjemme,  juleguide, legepladser mm.

En ladcykel er ideel til at komme rundt i byen. De store byer har ofte problemer med for få ledige parkeringspladser. Det problem slipper du for med en ladcykel!

Vil du også have en ladcykel? Se vores anbefaling her: El Ladcykel – Deluxe

Ovenstående app’s finder du i App Store eller Google Play.