Ladcykel til børn – Perfekt fødselsdagsgave!

Vi elsker positiv feedback fra vores kunder!

Her har vores børne ladcykel skabt stor glæde hos Asbjørn, en lille dreng fra Jyllinge. Han fik cyklen i 4 års fødselsdagsgave. Den seje lille fyr går iflg. hans far altid i arbejdstøj, og cyklen er lige prikken over i’et for at fuldende hans arbejds-look. Ladcyklen er bare et KÆMPE HIT..! fortæller Asbjørns far. 

Børne ladcykel - Amladcykler

“ELSKER min nye “arbejdscykel” ❤️ Super fed ladcykel lige i min størrelse, som matcher perfekt mit arbejds-look.”

Mød den seje dreng på Instagram: @asbjornryde (Ps. Vi har fået lov af familien til at dele…)

Vil du også have en ladcykel til børn? Den perfekte fødselsdagsgave? Bestil i dag, og få den allerede i denne uge. Se mere HER.

Vores dansk designet og bygget børne ladcykel med kraftig stål-/alu konstruktion og lav indstigningshøjde er den helt rigtige løsning, hvis du vil have den unikke gave. 

Vores børne ladcykel passer til børn fra ca. 3 til ca. 7 år og er perfekt som overgangscykel inden en tohjulet cykel. Ladcyklen er udstyret med en god bagbremse, som er nemme for børn at bruge. Børne ladcyklen er både god til leg og fritid og transport, hvor det smarte lad let kan rumme både skoletaske, cykelhjelm og legetøj.

Det er med alle vores cykler muligt at booke en prøvetur. Det er en god måde at finde ud af, om en ladcykel er noget for dig.

Book prøvetur