Skal du ud og gå tur med din hund…igen?

De fleste med hund kender det; at gå den samme tur for 10. gang i denne uge. Det kan hurtigt blive ensformigt og kedeligt. Både hund og ejer ønsker nye oplevelser. Det kan en El ladcykel med hundelem give dig og din firbenede bedste ven. Ladcykel til hund – kom omkring med din hund i en el ladcykel.

ladcykel-hund-bomuldshunde-amladcykler

Selvom de fleste måske forbinder ladcykler med børnefamilier, så er det altså også et rigtigt praktisk køretøj til dig med hund. Eller til transport af tunge genstande f.eks. mindre maskiner som græsslåmaskiner o.lign.

Cyklen leveres med bænk i den ene ende af ladet, og god plads til hund eller indkøb i den anden ende.

Forskellen på denne variant og en alm. El ladcykel er lågen, der sikrer nem indstigning for hunden. Eller en rampe, der gør at hunden ikke engang behøver at hoppe, og græsslåmaskinen kan køres op. 

Ladcykel til hund – kom omkring med din hund i en el ladcykel. Læs mere om cyklen her:  

El ladcykel til hund fra 14.949,- Klassisk Ladcykel til hund kun 10.049,-
hundehvalp-ladcykel-amladcykler

Med en El ladcykel kan I komme vidt omkring, og udforske nye områder. Det være sig en hundeskov, gåtur ved havet, vandretur i skoven eller blot en tur hen til et nyt område. Ladet har rigelig plads til både børn og hund, så hele familien kan komme afsted. 

Naturstyrelsen har udarbejdet en guide med retningslinjer for færdsel med hund i naturen:

Med hund i naturen

I en hundeskov er det tilladt at lade hunden løbe frit uden snor. Hundeskovene.dk har udarbejdet en stor oversigt over steder, hvor du kan lufte din hund uden snor i Danmark:

Find hundeskov