Ladcykel – Dyr eller billig ladcykel?

Skal du ud og købe en ny ladcykel? Og er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en dyr eller billig ladcykel? Hvilken type skal du vælge? Og hvad med bremser, el og vedligehold? Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den rigtige cykel, der passer netop til dine prioriteter og behov.

Med eller uden el? 

Om din cykel skal være med eller uden el, afhænger helt af dit behov. Skal du blot bruge den til at køre børnene en kort tur til børnehaven, er en klassisk ladcykel uden el tilstrækkeligt. Du får her en rimelig billig ladcykel.

Hvis budgettet rækker til det, vil vi dog anbefale en ladcykel med el, da el-funktionen altid kan slås fra. Og det er svært at forudsige fremtidige behov og muligheder, der opstår, når du først har cyklen.

Valg af bremser

Vores ladcykler leveres med 3 typer af bremser: Hydrauliske skivebremser, Mekaniske skivebremser og V-bremser/Fælgbremser.

Amladcykler vil altid anbefale Hydrauliske skivebremser, da de kræver et minimum af vedligeholdelse og bevarer en konstant høj bremseevne. I en travl hverdag er det ofte at vedligehold af cyklen springes over. Med hydrauliske bremser, vil du fortsat have en sikker ladcykel, selvom det ikke er vedligehold, der står øverst på din to do liste. Hydrauliske skivebremser giver cyklen den største bremseeffekt. Cyklen bliver væsentligt nemmere bragt til standsning end med andre bremsesystemer, hvilket er en vigtig sikkerhedsfaktor for el-ladcykler.

Mekaniske skivebremser er et sikkert og effektivt bremsesystem. Det kræver dog lidt mere vedligeholdelse, da kablerne kan give sig, hvorefter de skal justeres/strammes.

Vi er klar over, at økonomien også spiller ind, når der købes ladcykel. Mange ønsker en billig ladcykel, og derfor vælger nogle kunder V-bremser/ fælgbremser. Bremsetypen har høje vedligeholdelseskrav, da både bremseklodserne og kablerne skal tilses of skiftes løbende, men er også en del billigere end de hydrauliske skivebremser.

For dig som køber en ny ladcykel, er det derfor at gøre op med dig selv, hvilke prioriteter, du har. Se nedenstående guide, der kan hjælpe dig med at vælge bremser/cykel? Bemærk: Alle modeller (undtaget Klassisk) er med el.

valg-af-bremse-oversigt-amladcykler

Pris

Vores priser spænder fra 8.799 – 22.999 DKK (jan. 2022). Hos Amladcykler har vi den holdning, at ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN LADCYKEL. Vores forretningsmodel bygger derfor på direkte salg til forbrugeren fra vores egne samle fabrik i Veksø, uden fordyrende mellemled. Du vil derfor ikke se priser hos os, der går helt til vejrs, selvom vi kan levere samme kvalitet som andre forhandlere. Så ønsker du en billig ladcykel i høj kvalitet, har vi cyklen til dig.

Superior:
V-bremse/ fælgbremse

superior-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Deluxe: 
Hydraulisk skivebremse

deluxe-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Ultimate Harmony:
Hydraulisk skivebremse

ultimate-harmony-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Premium:
Mekanisk skivebremse

premium-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Ultimate Curve:
Hydraulisk skivebremse

ultimate-curve-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Klassisk Ladcykel:
Mekanisk skivebremse

klassisk-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Kom og prøv eller bestil online

Du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger for en gratis, uforpligtende prøvetur. Om du ønsker en billig ladcykel eller en af vores topmodeller. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får en cykel, der bringer glæde mange år fremover.

Ring og book en prøvetur:

Frederiksberg: 7199 7799
Ballerup/Veksø: 7199 7799
Næstved: 4078 5717
Aarhus/Skødstrup: 7199 7799
Aalborg/Klarup: 7199 7799
Fyn/Odense: 7199 7799
Vojens: 2030 4975