Årets bedste julegave: Ladcykel til hele familien

Årets bedste julegave: Ladcykel. Søger du efter den perfekte gave til børnene? Forkæl dem med en sej ladcykel. Vores børne ladcykel er 100% dansk samlet, og er den perfekte cykel til både leg og fritid. Det smarte lad kan let rumme både skoletaske, cykelhjelm og legetøj.

Ladcyklen er bygget med en kraftig stål-/aluminium konstruktion og har lav indstigningshøjde. Derudover er den udstyret med en god bagbremse, som er nem for børn at bruge. Cyklen er på tre hjul og derfor både sikker og let at holde balancen på. Se vores smarte børne ladcykel her: Ladcykel til børn.

Årets bedste julegave: Ladcykel til hele familien
Årets bedste julegave: Ladcykel til hele familien

El Ladcykel til hele familien

Årets julegave kan i år også bestå af en el ladcykel til hele familien. Med en el ladcykel kan familien hurtigt fragtes fra A-B i en travl hverdag, på en sjov og hyggelig måde. En ladcykel fra Amladcykler kan bære helt op til 150 kg. I ladet, så der både er plads til børn, indkøb og sågar familiens bedste ven, hunden. Med et rummeligt og robust lad, er det kun fantasien om sætter grænser for hvad du kan bruge din nye ladcykel til.

Alle vores ladcykler er samlet på vores egne samlefabrik, i Veksø på Sjælland. Alle vores cykler bliver bygget per bestilling, og du er derfor altid sikret en helt fabriksny cykel.

Hos Amladcykler, synes vi at alle skal have råd til en ladcykel. Derfor starter vores priser helt fra 12.899, -.

Vi har flere forskellige modeller, så I kan finde netop den cykel som, passer bedst til jeres familie og behov.

Alle vores modeller er på lager, og vi kan levere en helt ny ladcykel på blot et par dage. I kan altså stadig nå at bestille en ny ladcykel til jer selv eller et familiemedlem, og modtage den inden jul!

På vores hjemmeside, kan I også finde et stort udvalg af tilbehør og reservedele, som I kan tilpasse helt som I ønsker.

Alle vores ladcykler bliver leveret 100% samlede og køreklar og bliver leveret med både lygter, reflekser, børnebænke, seler og et smart aftageligt kalechesystem som børn kan sidde under og være i ly for vind og vejr.

Husk at du også altid er velkommen til at ringe til os på 71997799 eller sende os en mail på info@amladcykler.dk.

Følg os på Facebook.

Følg os på Instagram.