Ved modtagelse af ny ladcykel

– Vigtigt at huske, når du modtager din ladcykel

Alle vores cykler bliver samlet i Veksø på vores egen samlefabrik. Derefter bliver de testet for at sikre, at alt er, som det skal være. Cyklen transporteres efterfølgende direkte til kunden eller et aftalt afhentningssted. Desværre kan der ske skader undervejs. Et problem vi nogle gange oplever, er at bolte/skruer løsner sig efter at være blevet rystet igennem under lang transport. Det er heldigvis nemt at rette op på, blot ved at efterspænde cyklen. Det er vigtigt, når du modtager din ladcykel, at gå cyklen efter om alt er, som det skal være:

 1. Cyklens tilstand:

  – Er der skader? Evt. fejl og mangler skal med det samme meldes til Amladcykler på info@amladcykler.dk
  – Er der noget, der er løst/skal efterspændes?

 2. Skriv vigtige numre ned:

  Stelnummeret: Vi må pr. lov ikke opbevare stelnumre på kunders cykler. Det er vigtigt, at du skriver dette ned, i tilfælde af at cyklen skulle blive stjålet.
  Låse: Skriv nummer på evt. tilkøbte låse ned. Det er vigtigt, hvis du mister nøglerne.
  – Behold din kvittering. Ordrenummeret skal bruges ved evt. reklamation.

 3. Lær cyklen at kende:

  – Har du aldrig kørt på ladcykel før, anbefaler vi, at du ser nedenstående video: Gode råd til dig, der er ny på ladcykel
  Prøvekør cyklen i et trygt område uden trafik.
  – Er din cykel med el, er det vigtigt at være bevidst om de kræfter, der er i sådan en cykel. Den er både hurtigere og tungere end en almindelig cykel. Tjek om bremserne fungerer, som de skal.

 

Læs også ‘Før køb af ladcykel og ‘Efter køb af ladcykel

premium-ladcykel-skivebremse-amladcykler