Skandinavisk Design

 

Skandinavisk design er siden sin oprindelse i 1950’erne i de 5 nordiske lande Finland, Island, Danmark, Norge og Sverige, blevet mere og mere respekteret på verdensplan. Det hele startede som en bevægelse med fokus på enkelthed, minimalisme og ikke mindst funktionalitet, og netop disse 3 elementer er noget, som vi har bragt med over i designfasen af vores nye ladcykler.

Tanken bag det skandinaviske design var, at flotte og funktionelle dagligdags genstande ikke kun skulle være for dem med mange penge, men for alle. Udviklingen og den store opmærksomhed, som skandinavisk design fik, skabte også en meget større tilgængelighed af kvalitets materialer, hvilket har gjort, at vi i dag kan tilbyde vores produkter til en rigtig favorabel pris, som er tilgængelig for alle.

Hos Amladcykler designer vi alle vores cykler i Norden, og det gør vi med fokus på at vores produkter skal kunne holde til de skandinaviske forhold, da cyklen er et værktøj, som bruges udendørs. Vi forsøger i vores design at tænke meget funktionelt, da vi ved at vores cykler skal fungere hver dag, men naturligvis også at gøre vores cykler flotte i deres naturlige omgivelser.

Vi eksisterer grundet vores kunder, og jeres inputs er med at til at gøre det meget lettere for os at hele tiden at kunne designe cykel produkter, som imødekommer jeres behov og ønsker. Med god feedback siden 1992 fra jer vores kunder samt vores løbende kvalitets test gør, at vores cykeldesignere altid kan sikre, at vi har de bedste cykler eller elcykel til prisen på markedet.

Vi sætter en stor ære i at skabe og samle cykel produkter, som holder i mange år og lever op til de standarder, som skandinavisk design oprindeligt begyndte med…

Har du interesse i at læse og ser mere om om Dansk og skandinavisk design se se gerne her: Dansk Designmuseum

Vi har hos Amladcykler cykler i forskellige kvalitetsniveauer. Du bestemmer selv hvilken kvalitets niveauet du ønsker.

Se hele vores meget brede sortimentet her: Alle vores modeller

Hvis du ønsker at afprøve en ladcykel eller en handicapcykel før du køber, er du altid velkommen enten på vores samlefabrik i Veksø, eller et af vores mange showrooms i Danmark og Norden, eller når vi holder Åbent Hus (se vores hjemmeside hvornår og hvor).

Du kan også finde inspiration i vores købsguide her: Købsguide

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 71997799 eller send en mail på info@amladcykler.dk