Cyklistforbundet App “Ta’ Cyklen Danmark” med Amladcykler.dk

En aktiv livsstil og motion i hverdagen nedsætter risikoen for livsstilssygdomme som hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og kræft, og for at få endnu flere danskere til at vælge ladcyklen, lancerer Cyklistforbundet Ta’ Cyklen Danmark nu en motionsapp, der skal motivere til mere bevægelse i hverdagen.

Ta’ Cyklen app’en er en digital cykelcoach, der er tilpasset den enkelte cyklist. App’en giver vejledning, overblik, gode råd og opmuntring til bevægelse i hverdagen. Den anerkender de små sejre eller giver et ekstra skub, når der er behov for det.

Ta’ Cyklen registrerer dine ladcykelture automatisk og er den første motionsapp på markedet, der coacher brugeren med skræddersyet indhold.
Foruden Cyklistforbundet, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen består partnerskabet af kommunerne i Aarhus, Middelfart, Odense og Frederiksberg samt DTU Transport, DSB og Movia.

Vi har hos Amladcykler testet app’en, mens vi brugte vores ladcykel. Vi kan klar anbefale at du prøver det samme! måske du også kan tabe et par ekstra kalorier:-) og samtidigt få de sunde følge effekter.

App’en er gratis og kan downloades på både App Store og Google Play.

Se mere: https://www.cyklistforbundet.dk/Aktuelt/Nyt/Nyt-fra-Cyklistforbundet/Ny-app

Cyklistforbundet

Læs mere om vores Ladcykel:

 

El Ladcykel

Kontakt os og hør mere:

Kontakt os