Benzinpriser stiger

 – Kørselsfradraget følger ikke med…

Benzin- og dieselpriserne stiger og stiger. Og den nuværende verdenssituation har givet priserne et ekstra hak opad. Benzinpriser kan mærkes på økonomien for dem, der kører meget. Både for den enkelte pendler, men også for erhvervskørsel. F.eks. er taxibranchen hårdt ramt, og der arbejdes i øjeblikket på at dispensere i taxiloven, så selskaberne kan indføre et midlertidigt brændstofgebyr, som kunderne skal betale. Flere og flere pendlere lider også under de kraftige prisstigninger, og oplever at kørselsfradraget ikke følger med.

Hos Amladcykler har vi desværre ikke indflydelse på verdenssituationen. Og vi har heller ikke indflydelse på hverken benzinpriser eller størrelse på kørselsfradrag.

Men vi har et stort udvalg af ladcykler, der for manges vedkommende vil kunne erstatte bilen, så du ikke behøver at bekymre dig om benzinpriser. F.eks har vores Ultimate Curve og vores Ultimate Harmony en rækkevidde på 60 km. Så der er rig mulighed for at komme omkring. Både til institutioner, arbejde og indkøb. Er dit behov ikke så stort, så har vi naturligvis også en ladcykel uden el. Ligegyldigt hvad dit behov er, så er både anskaffelsesprisen og udgifter til drift langt under, hvad det koster at have en bil. Mange vælger at have ladcyklen som bil nr. 2, men hvis benzinpriserne bliver ved med at stige, vil det nok i flere og flere tilfælde være det primære transportmiddel.

ultimate-curve-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler
klassisk-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Vores pointe illustreres ganske fint i dette billede, som vi har lånt fra Daniel Moser, der twitter for EastCambsCAN:

benzinpriser-ladcykel-amladcykler

FDM: Derfor stiger og falder prisen på benzin og diesel