Benzinpriser stiger

 – Kørselsfradraget følger ikke med…

Benzin- og dieselpriserne stiger og stiger. Og den nuværende verdenssituation har givet priserne et ekstra højt hak opad. Benzinpriser kan mærkes på økonomien for dem, der kører meget i bil, varevogn eller lastbil. Både for den enkelte pendler, men også for erhvervskørsel. F.eks. er taxibranchen hårdt ramt, og der arbejdes i øjeblikket på at dispensere i taxiloven, så selskaberne kan indføre et midlertidigt brændstofgebyr, som kunderne skal betale. Flere og flere pendlere lider også under de kraftige prisstigninger, og oplever at kørselsfradraget ikke følger med.

Hos Amladcykler har vi desværre ikke indflydelse på verdenssituationen. Og vi har heller ikke indflydelse på hverken benzinpriser eller størrelse på kørselsfradrag.

Men vi har et stort udvalg af ladcykler, der for manges vedkommende vil kunne erstatte bilen, så du ikke behøver at bekymre dig om benzinpriser. F.eks har vores Ultimate Curve og vores Ultimate Harmony en rækkevidde på 60 km, forstået sådan at ladcyklen vil kunne køre op til 60 km på en enkelt opladning.  Så der er rig mulighed for at komme omkring. Både til institutioner, arbejde og indkøb. Er dit behov ikke så stort, så har vi naturligvis også en ladcykel uden el. Ligegyldigt hvad dit behov er, så er både anskaffelsesprisen og udgifter til drift langt under, hvad det koster at have en bil. Mange vælger at have ladcyklen som bil nr. 2, men hvis benzinpriserne bliver ved med at stige, vil det nok i flere og flere tilfælde være det primære transportmiddel.

Så hvis du går med tanken om at udskifte din gamle dyre bil, vil det være en oplagt ide at skifte over til en ladcykel – med eller uden el. Så slipper du for at tænke på benzin priser, forsikringer og klima, men får til gengæld en bedre økonomi og en bedre kondi. En bonus er desuden tid i den fri dejlige danske natur som ikke kun giver frisk luft, men også et godt humør.

ultimate-curve-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler
klassisk-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

Vores pointe illustreres ganske fint i dette billede, som vi har lånt fra Daniel Moser, der twitter for EastCambsCAN:

benzinpriser-ladcykel-amladcykler

FDM: Derfor stiger og falder prisen på benzin og diesel