El ladcykel test – Spar på kræfterne

 

Der er ingen tvivl om, at ladcykler er en stor succes blandt et bredt spektrum af børnefamilier hele landet over. 

Sommetider kan det godt blive en anelse hårdt, at skulle cykle op af en hård bakke eller skulle cykle gennem stærk modvind, hvis man oven i købet også har et barn eller to siddende i kassen foran på ladcyklen.

Hvis du tilhører denne gruppe, så er der heldigvis en mulighed for at slippe for besværet. Det er nemlig blevet muligt at få en el-ladcykel, der – på samme vis som traditionelle elcykler – er en ladcykel, der er drevet af en elektrisk motor, der hjælper dig med at øge farten og eksempelvis med at komme op af de hårde bakker og den stærke modvind.

Der er ingen tvivl om, at dette ikke er aktuelt for alle, men for dem, der har valgt at erstatte den offentlige transport eller bil nr. 2 med en ladcykel, så er det bestemt aktuelt, at det nu er muligt at få en ladcykel, der bliver drevet af en elektrisk motor, da det – uden tvivl – vil komme til at gøre det meget nemmere for dig at komme frem og tilbage.

Samtidig kan du også være helt sikker på, at du ikke kommer på arbejde gennemblødt af sved, fordi det har været for hårdt at cykle til børnehaven med to børn og derefter videre på arbejde med en tung ladcykel.

Nedenfor finder du en el ladcykel test, hvor du har mulighed for at finde frem til en el ladcykel, som kan dække dine behov.

El ladcykel fra Amladcykler.dk

Denne el ladcykel har været omtalt i mange medier, og er derfor blevet umådeligt populær blandt danskerne. Du skal derfor heller ikke bevæge dig synderligt meget rundt, før du ser en komme cyklende på en El ladcykel fra Amladcykel.dk på cykelstien – og sommetider er der også børn med i kassen, som enten skal afleveres i børnehaven eller skolen.

Der er dog ingen tvivl om, at der er tale om en el ladcykel, der hovedsageligt bliver brugt i storbyerne, hvor det bedre kan betale sig at investere i en el ladcykel end en bil, hvis man ikke ønsker at køre med offentlig transport, da der ganske enkelt er så meget trafik i storbyer som København, Odense, Ålborg og Århus.

Hvis du ikke kan lide at bruge offentlig transport, så er en el ladcykel det perfekte transportmiddel for dig – uanset om du bor i en storby eller ej.

El ladcyklen fra Amladcykler.dk er bestående af et stel, der er fremstillet af galvaniseret og pulverlakeret matsort alu. og stålstel, mens selve kranksættet er fremstillet af aluminium. Ydermere, så er den også udstyret med 6 udvendige Shimano-gear med easy fingerskift, der gør det nemt at skifte gear på styret.

Det er selvfølgelig meget vigtigt, at en el ladcykel kan bremse ordentligt, da der ofte er dyrebar last med i kassen foran, da det er her man har mulighed for at lade sine børn sidde, hvis man skal køre dem i skole eller i børnehave.

Derfor er ladcyklen udstyret med et kvalitetsrigtigt dobbelt forbremsesystem og har dertil også både en parkeringsbremse og en V-bagbremse. Ønsker man andre bremsetype kan vi også tilbyde dette.

Denne el ladcykel er bestemt alle pengene værd, hvis man har behovet for den.

Få plads til børn og indkøb med en el ladcykel

Der kan være mange forskellige årsager til, at folk vælger at købe en ladcykel, men det er ofte for at kunne få plads til børnene på en cykel, når de skal afleveres og hentes i enten skolen, børnehaven eller vuggestuen. De kan på denne måde transporteres enkelt, hurtigt og i tørvejr til deres respektive institution.

Der kan ikke herske tvivl om,  at der er en del børnefamilier, som vælger at investere i en ladcykel, men på det seneste er det blevet meget mere populært at vælge en el ladcykel i stedet for en almindelig ladcykel, som har en elektrisk  hjælpe motor, der assisterer føreren med at drive cyklen frem.

På den måde bliver det lige pludselig meget nemmere at komme op af den stejle bakke om morgenen, ofte i sidste øjeblik, og hen til børnenes institution efter arbejde, tit 5 minutter for sent på den,  og ikke mindst hjem fra institutionen med 2 eller flere børn i ulvetimen og i stærk modvind.

Disse problemer skal du ikke længere bekymre dig om, hvis du og din familie vælger at investere i en el ladcykel, for I kan bare slå den elektriske hjælpe motor til, også vil føles som en leg at cykle både op af hårde bakker og gennem stærk modvind – og du vil endda kunne komme frem og tilbage, uden at blive fuldstændig gennemblødt af sved. Dette er desværre ofte er et problem for personer, som cykler på almindelige ladcykler til hverdag, da cyklerne er meget tunge og derforofte er svære at træde op af stejle bakker og gennem stærk modvind.

Folk køber ikke kun en el ladcykel for at kunne få plads til deres børn i kassen, selvom det er en stor del af det. En ladcykel kan også være ganske praktisk i forbindelse med indkøb, transport af hunde, byggematerialer, jord og blomster til haven, da der er masser af plads i kassen til alt fra sodavands kasser til surfudstyr.

Vi har allesammen prøvet at skulle køre med en indkøbspose fyldt med madvarer og andet på hver side af styret på en almindelig cykel. Ikke nok med, at det nærmest er umuligt at holde balancen, hvis der ikke er er ligevægt poserne,  men dertil så ender poserne også hele tiden med at køre fast i fordækket, hvilket kan ende rigtigt galt, da den kan ende inde i fordækket, så du vælter forover, og det ønsker ingen.

Dette er endnu en god grund til, at du bør overveje at investere i en ladcykel med en elektrisk motor i stedet for at blive ved med at cykle på din to-hjulede cykel. Du vil få langt mere plads til dine børn, dit barn og ikke mindst deres legekammerater, ligeledes vil der være plads til til dine indkøb, så du undgår ovenstående scenarier.

Drop børnenes cykler

Hvis du investerer i en el ladcykel, så behøver du heller ikke at skulle tænke på, at du skal investere i en cykel til dine børn eller dit barn, da de alligevel vil elske at blive kørt rundt i jeres ladcykel.

Det er specielt aktuelt, hvis du er bosat i en storby, hvor der er ofte er tæt trafik, særskilt i myldretiden, og du ikke kan tryg ved at lade dine børn eller dit barn cykle rundt på egen hånd. Vi kender alle oplevelsen af, at der bliver ringet helt sindssygt på klokken af et lille barn på cykelstien, som ikke lige får kørt ind i højre siden hurtigt nok efter den arrige morgencyklists smag eller bilen der lige drejer til højre i et kryds foran barnet, så dette må hakke bremserne i.

Ved at investere i en el ladcykel, så kan du slå hele tre fluer med et smæk, da du får et transportmiddel til dig selv, du får et transportmiddel til dine børn og du kan ligeledes også slippe bekymringer om, at dit barn skal færdes på sin egen cykel i trafikken på egen hånd.

Der er der faktisk rigtig mange fornuftige årsager til, at I skal investere i en el ladcykel, som I kan benytte dagligt som transportmiddel.

Dette er en større investering, men en son du kommer ikke til at fortryde, og du skal også huske på, at du ikke længere behøver at bruge penge på offentlig transport hver måned, da du benytte din el ladcykel som transportmiddel, dette betyder, at du i det lange løb vil spare penge på at købe en el ladcykel.

Forventer du at skulle bruge el ladcyklen til at hente og bringe dine børn eller dit barn, så skal du heller ikke tænke på, at investere i en cykel til dine børn eller dit barn, så her der også penge at spare.

Det er de færreste børnefamilier, der ikke kommer til at sætte pris på en el ladcykel, så der er heller ingen tvivl om, at du og resten af familien kommer til at elske en el ladcykel, og dine børn vil nyde at kunne sætte sig op i foran i ladet på cyklen og blive fragtet til og fra deres respektive instutioner hver dag og ovenkøbet i tørvejr under kalechen i regnvejr og snevejr.

Og ikke mindst vil du kunne dig over, at du skal investere i offentlig transport hver måned samt ikke skal tænke på, om du har plads nok til indkøb, legekammerater mm.

Læs mere om vores El Ladcykler:

El Ladcykel - Superior El Ladcykel - Premium El Ladcykel - DELUXE

Kontakt os og hør mere:

Kontakt os