Elladcyklen er et hit!

Elladcyklen er blevet et stort hit ikke blot blandt cyklisterne i storbyerne mene også på landet og i sommerhusområderne.

Hos Amladcykler har vi spurgt vores glade kunder om, hvorfor de har valgt netop en elladcykel fra Amladcykler og de svarer ”I byen bliver bil nummer 2 eller bilen i det hele taget ofte erstattet med en elladcykel, da den er nem at komme rundt med, man slipper for at sidde i kø i myldretiden, man kan altid finde en parkeringsplads og dermed kommer man hurtigere dør til dør. Og en bonus er, at man samtidig får frisk luft og motion.

På landet kan en elladcykel klare lange distancer og gøre modvinden på de åbne marker overkommelig.

I sommerhuset kan alles behov tilgodeses på strandturen, da elladcyklen fra Amladcykler kan rumme alt fra de mindstes badedyr til de ældstes strandstole og babyen kan nemt og bekvemt blive placeret i kassen, når det er tid til en lur.

En del undersøgelser viser også, at mange vælger en elladcykel i stedet for en bil eller knallert, da den ikke skal registreres på motorregistreret og driftsomkostningerne derfor er langt lavere.

I disse klimafokuserede tider peger mange Amladcykel ejere også på, at det er langt mere miljøvenligt at køre på elladcykel end f.eks. bil eller knallert. Ingen dårlig samvittighed i forhold til Co2 eller udledning af dårlige partikler.

Tendensen gælder ikke blot elladcykler, men også 2 hjulede cykler. En undersøgelse viser, at der i Danmark i 2018 var en langt større stigning i elcykler end cykler uden el.

Ikke blot os glade ladcykel entusiaster hos Amladcykler tror, at denne stigning fortsætter de næste mange år, det gør alle undersøgelser også.

Hvis du har lyst til komme forbi og prøve en af vores mange elladcykel modeller, så er du meget velkommen til at komme forbi et af vores mange showrooms, som du kan finde her: Kontakt os