Det er altid dejligt at se, hvordan en kunstner kan lege med farver og lave en ladcykel dekoration på en Amladcykel.

Ladcykel dekoration. Den anerkendte danske kunsterne Kirsten Murhart har valgt, at hendes kendte klovne og farverige motiver skal præge hendes ladcykel fra Amladcykel.

Kirsten Murhart ladcykel
Kirsten Murhart

Kirsten som selv siger ”Jeg maler figurativt – ofte i stærke farver. Inspirationen finder jeg overalt, hvor mennesker færdes. Jeg arbejder med at fastholde stemninger, følelser og historier på lærredet. Jeg vil gerne male alt det, der ikke kan siges med ord. Det gælder både de gode og værdifulde ting i livet – og alt det, vi som mennesker må tage afstand fra og kæmpe imod”

Kirsten Murhart har solgt malerier til Galleri Dworek Sierakowskich Towarzystwo Przyjaciòt, Sopot i Polen, hvor hun også er repræsenteret på kunstmuseet i Sopot. En lang række kunstforeninger i Danmark, flere kommuner samt til private herhjemme og i Tyskland, Polen, Tyrkiet, England og Australien.

Hun er medlem af kunstnergruppen SALT og kunstnergruppen LIME – og hun er fast udstiller hos flere gallerier herhjemme og i udlandet.

Kirsten Murhart ladcykel fra Amladcykler

Med hendes ladcykel dekoration sætter hun ekstra gang og humor på hendes Amladcykel. Ladcyklen kan opleves på Fejø og hvem ved måske også Italien, hvorfra Kirsten arbejder.

Følger du dig inspireret til selv at dekorere en ladcykel kan samme ladcykel model og andre købes her: https://amladcykler.dk/produkt/ladcykel/