NRK – Forbrukerinspektørerne – “En time om Klima” – El Ladcykel

Se vores El Ladcykel på NRK, Norsk TV, I programmet, Forbrukerinspektørene!

Programmet, som sendes direkte fra Gardermoon ved Oslo, Norge, har sat fokus på spørgsmålet om hvordan vi kan tænke lidt mere grønt I vores hverdag. og dermed alle være med til at forbedre de aktuelle klimaændringer.

Familien Sveli består af mor, Anna, og far, Joakim, samt deres 3 små drenge, stod i en situation, hvor de havde behov for et ekstra køretøj til at afhjælpe den travle hverdag, hvor børnene skulle afleveres og hentes. Bil nummer 2 var det naturlige alternativ, men omvendt betød det også meget for familien at vælge en klimarigtig løsning. Grundet pladsbehovet til 3 børn, var cyklen ikke umiddelbart et alternativ.

Efter at have ledt længe efter mulige løsninger, fandt familien vores Ladcykel med El motor, og cykel løsningen var igen en mulighed.

Familien har siden erfaret at en EL Ladcykel kan bruges til meget mere end bare transportmiddel. De får også en naturlig daglig træning og frisk start på dagen. Samtidig undgås den forfærdelige morgentrafik, som tidligere lagde ekstra pres på om morgenen, når de 3 drenge skulle afleveres.

Står I med de samme overvejelser I jeres familie og har behov for lidt inspiration til mulige løsninger? Så giv os et kald eller kom forbi og hør mere om, hvordan I kan få jeres helt egen nye El Ladcykel inklusiv en masse ekstraudstyr og med plads til 4 børn, til kun: 10.799,00 DKK.

El Ladcykel

Læs mere om vores El Ladcykel:

El Ladcykel

Kontakt os og hør mere:

Kontakt os