Find kælken frem nu kommer sneen
Ultimate Curve fra – Amladcykler

Find kælken frem, nu kommer sneen

Vi har allerede haft vinterens første sne, men prognoserne lover i de kommende dage sne til store dele af landet. Særligt børnene er glade for sne og udendørsaktiviteter. Forældrene tænker ofte, åh nej, hvordan skal jeg nu komme på arbejde, vælter jeg nu på cyklen på de glatte cykelstier og meget andet….

Her kommer en ladcykel ind i billedet. Der er masser af fordele ved en ladcykel, blandt andet har den 3 hjul så balancen er i orden og man ikke vælter, således kommer man nemt og sikkert på arbejde og kan aflevere de mindste i vuggestue eller børnehave. Ladcyklen har masser af plads til både kælk, varmt tøj, tæpper, kakao og alt hvad der skal med til den helt store kælketur. Ja, mulighederne er uanede med en ladcykel. Vælger man en el ladcykel, så kan man fylde cyklen med børnene og deres venner, kælke osv., uden at få sved på panden. Ladcyklen indgår perfekt til de mange hjemmedage, de fleste af os har i disse tider og er god som både transportmiddel, men kan også indgå i leg og udendørsaktiviteter. Fordelen ved at cykle sammen hele familien er, at man kan opleve dufte, lyde og mange andre ting.

VisitDenmark byder på mange gode cykelruter til alle aldre, både lange og korte ture. Se mere her:

Visitdenmark: Cykelture

Find kælken frem, nu kommer sneen. Der er også masser af muligheder for at finde legepladser og meget andet på den fine app, golittle:

Bliv inspireret og se vores forskellige ladcykler og el ladcykler her:

Ladcykler

Eller se vores topmodel Ultimate Curve, som ses her på billedet

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71997799, hvor du kan få rådgivning omkring, hvilken af vores modeller, som vil passe lige netop jeres familie og behov.

Har du allerede en ladcykel og trænger den til et serviceeftersyn, så har vores værksteder fortsat åbent, så kontakt os gerne på 71997799 eller amladcykler.dk og book en tid til service eller reparation.

Trænger din cykel et nyt batteri, en ny kaleche eller en pude så børnene kan sidde blødt, så har vi åbent for online ordrer både til afhentning i vores butikker eller til levering med GLS. Bestil allerede i dag på vores hjemmeside: Ladcykler eller kontakt os gerne på 71997799.