Handicapcykel

Hvordan kan en handicapcykel gøre en forskel?

Hos amladcykler.dk har vi sat os for at hjælpe alle ud og cykle…

Derfor valgte i 2016 at udvikle vores egen handicapcykel med en kraftig el motor, til en pris som er tilgængelig for alle. Cykel balanceproblemer eller cykel styrt, en handicapcykel kan hjælpe dig ud på vejene og i naturen.

At få større eller mindre balanceproblemer med alderen som senior specielt efter de 60 år eller pga. Et handicap er ganske normalt. Det lever de fleste seniorer eller handicappede med uden støre problemer. De fleste har dog fortsat et ønske om at komme ud at cykel og mærke naturen og vinden i håret. Men frygten for at styrte eller gentage et styrt eller ikke have kræfter til at komme hjem kan forhindre en dejlig cykeltur.

Med en handicapcykel eller 3 hjulet cykel med el får man denne mulighed tilbage. En el handicapcykel på 3 hjul skaber både stabilitet og dermed sikkerhed, men har også kræfterne via elmotoren til at hjælpe alle cyklister uanset ben kræfter, f.eks. op af en bakke eller hele vejen hjem. Uanset om man har være på ned og handle, på biblioteket eller blot på en hyggetur

Lidt viden omkring fald fra sundhed.dk:

  • Omkring 1/3 af alle over 65 år har oplevet mindst én faldepisode per år, og af dem som falder, er halvdelen udsat for gentagne fald.
  • Kvinder falder oftere end mænd.
  • Selv om kun ca. 10 % af alle fald giver alvorlige skader, repræsenterer disse omtrent 20-30 % af alle skaderelaterede sygehusindlæggelser.
  • I ca. 5 % af tilfældene ender faldet med en fraktur, almindeligvis i håndled, hofte eller i ryg.
  • Brud forekommer hyppigere blandt ældre, som ofte falder

Læs mere om undersøgelsen på: sundhed.dk

Har du været tæt på at styrte på din cykel eller er du styrtet, er over 60 år eller har et støre eller mindre handicap anbefaler vi at du prøver en 3 hjulet cykel. Denne cykle type giver langt bedre stabilitet. Desuden kræver det ikke rullende start. Du kan bare sætte dig ned på cyklen og i ro og mag køre begynde at cykle.

Hos Amladcykler leverer vi markedets bedste kvalitet og en gennemprøvet el handicapcykel til en pris som er yderst konkurrence dygtig se mere:

 

Se vores El Handicapcykel - pris kun 13.949,00 DKK.

Handicapcykel