Ladcykel for klimaets og din egen skyld

Er du og din familie også en sæk sofakartofler, som mener, at bilen eller bil nr. 2 på ingen måde kan erstattes af en el ladcykel, så tro om igen!

Amladcykler teamet oplever mange glade kunder, som meddeler, at de sagtens kan få hverdagen til at fungere helt uden bil eller uden bil nr. 2 efter anskaffelsen af en el ladcykel. Det kræver lidt mere planlægning, men når først man har vænnet sig til det, så går det som en leg og fordelene er mange. Her er blot nogle af de mange fordele, som der er ved en el ladcykel:

  • Ladcykel for klimaets- Det er godt for klimaet – Næste ingen CO2 udslip (brug gerne grøn el)
  • Nemt at finde en gratis parkeringsplads
  • Ingen køer i myldretiden, ofte hurtigere end biler i bymiljøer
  • Kvalitetstid til samtale mellem børn og voksne omkring det der opleves eller dagens input
  • God motion, som tyrker dit helbred
  • Og naturligvis god for din økonomi pga. de meget lavere udgifter

Fra bil til ladcykel

Det anslås at der findes 40.000 til 50.000 ladcykler bare i Hovedstadsområdet og dette tal er stærkt voksende, da flere og flere familier, som Amladcyklers tilfredse kunder, opdager at det er nemt, billigt, sundt og klimavenligt at transportere familien rundt ved hjælp af en elladcykel.

Ultimate Curve Amladcykler

Det er ikke blot i Hovedstaden at man har opdaget fordelene ved en el ladcykel. I andre områder melder Amladcyklers kunder, at en el ladcykel snildt kan klare modvinden på de åbne marker og de stejle bakker. Vi har flere og flere kunder, som tilbagelægger mere end 15 kilometer hver vej på arbejde og til børnenes institutioner dagligt. Denne distancer stiger også i takt med, at Amladcykler nu også udbyder batterier helt op til 14 ah, som kan klare op til 75 kilometers kørsel per opladning.

Mange undersøgelser viser også, at det er sundt både mentalt og fysisk at køre elladcykel. Der er væsentligt lavere sandsynlighed for at dø af livsstilsrelaterede sygdomme, hvis man blot kører på cykel ca. 1-3 timer ugentligt. Ligeledes viser cykelturen også positiv effekt på det mentale helbred i form af lys, luft og for familien tid sammen, hvor man kan tale med hinanden.  Mange af vores kunder påpeger også, at man på turen hjem fra arbejde eller fra arbejde til børnenes institution også får ”færdigbehandlet” arbejdsdagen, så der er fuld fokus på fritid og/eller børn, når man ankommer til destinationen.

Altså er der ingen undskyldning for selv den mest magelige dovne til at komme op på elladcyklen!

Se gerne vores modeller her: https://amladcykler.dk/