Familieaktiviteter udendørs

For de fleste børnefamilier, er foråret lig med udendørs aktiviteter og familie-tid. I disse corona tider er der dog sat flere begrænsninger på vores dagligdag, grundet COVID-19 udbruddet. Det gælder om at se på de mange muligheder som vi stadig har, for at få dagene til at gå og have spændende aktiviteter for både børn og voksne. I skrivende stund anbefaler regeringen stadig at vi går eller cykler i naturen, for at få frisk luft og holde kroppen og sindet sundt. Dog er det bedst at undgå menneskemængder og større forsamlinger. Derfor har Københavns kommune lavet et kort over “De Grønne Cykelruter i København”. Ruterne løber blandt andet gennem parker og havnefronter som undgår de trafikerede veje. Der er i alt 24 grønne cykelruter på samlet 115 km. 

El Ladcykel
Familie weekendaktivitet Amladcykler

Med en ladcykel fra Amladcykler, er der plads til hele familien eller i hvert fald en stor del af din familie. Ladet eller kassen kan bære 150 kg. og ud over det, kan cyklen bære føreren af ladcyklen. Med vores forskellige typer af bænke, puder og seler kan du tilpasse ladcyklen til lige netop din families behov.

Ladcyklen er det perfekte transport middel, nu hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden og undgå den offentlige transport og tætpakkede fortorv. Ladcyklen kan rumme flere mennesker og sikre på samme tid en masse frisk luft og forhåbenligt, solskin til en masse familieaktiviteter udendørs.

Lav en god madpakke og husk vand og solcreme, så er I klar til mange timer i det fri. Tag et par stop undervejs og nyd hinanden og naturen, nu hvor de fleste af os har fået lidt ekstra tid i hverdagen. 

Husk stadig at holde afstand og bruge håndsprit, selvom I er ude i det fri! 

Her kommer der lidt fordele ved at cykle:

  • Holder kroppens muskler og flexibilitet  i gang
  • Forstærker knoglerne
  • Nedsætter stress hormonerne
  • En ladcykel tur giver kvalitetstid med familien
  • Det er godt for klimaet

Se vores modeller her, for at finde den model der passer præcis til dig og din familie. Vi har både modeller med og uden el: https://amladcykler.dk/

Find Københavns Kommunes Grønne Cykelruter i København her: https://www.kk.dk/groennecykelruter