Ladcykel til institutioner og dagpleje. Giver en kæmpe frihed

Ladcykel til institutioner og dagpleje. En ladcykel er utroligt fleksible og anvendes i stigende grad også i institutioner såsom børnehaver, vuggestuer og blandt dagplejer m.m. Fra kun at kunne besøge nærområdet kan børn og personale pludseligt får langt større muligheder for at tage længere ture og med mulighed for modeller med en god elmotor betyder det, at selve køreturen går som en leg, ingen får sved på panden og børnene kan sidde tørt og godt uanset vejret.
Ture væk fra institutionen er ofte et højdepunkt for børn og personale. Børnene får mulighed for at udvikle sig igennem at se andre områder og ting end dem omkring institutionen, måske endda møde andre børn på tur. Ligeledes får de nye oplevelser med hjem, som de kan dele med andre i institutionerne og med deres forældre. Flere og flere dagplejere anvender også ladcykler, fordi det er en god, sikker og hurtig måde at få børn transporteret hen til et aftalt mødepunkt med andre dagplejere, legegrupper mm.

Køb af Ladcykel til institutioner og dagpleje

Ved køb af ladcykler til en institution eller dagplejer skal man dog være særligt opmærksom på, at ladcyklen er CE godkendt, har ekstra sikkerheds features såsom skridsikker bund, gode opstigningsmuligheder, ekstra reflekser samt at den har seler til alle børn, ofte 6 stk. En god kaleche til en regnvejrsdag er også at foretrække.

Vores modeller

Hos Amladcykler har vi i mange år dansk designet og samlet ladcykler på vores fabrik i Veksø til institutionsmarkedet i hele Norden.
Med vores lange erfaring fra 1992 har vi special udviklet to forskellige modeller af højkvalitet, som naturligvis lever op til et højt sikkerheds niveau, men også passer prismæssigt til det altid pressede budget. Vi leverer direkte fra vores fabrik til jeres institution uden fordyrende mellemled.
Vores model uden front åbning

Se mere på: https://amladcykler.dk/produkt/institution-dagpleje-ladcykel/

El Ladcykel – Ultimate Curve - Kindergarten El Ladcykel – Ultimate Curve – Kindergarten

Vores model med frontåbning som er at foretrække ved små børn, således at børnene selv kan stige ind og ud af cyklen og man dermed ikke skal løfte børnene op i ladcyklen.

Se mere på https://amladcykler.dk/produkt/kindergarten-open/

El Ladcykel institution / dagpleje ladcykel