Når det at drive en dansk virksomhed handler om meget andet end økonomi…

Når det at drive en virksomhed handler om andet end økonomi…

Gennem det sidste halve år har vi hos Amladcykler haft et godt og dedikeret samarbejde med det lokale jobcenter i Egedal Kommune. Her har formålet været at være med til at hjælpe nye flytninge i kommunen godt ind på det danske arbejdsmarked.

I Veksø ligger vores samlefabrik, hvor vi dagligt hånd samler og klargører cirka 40 ladcykler til vores kunder. Vi står ofte og mangler god og kvalificeret arbejdskræft, og for os er værdier og de menneskelige kvaliteter vigtigere end sproget. Vi ved selv ved at man som ny i et land bedst lærer sproget ved at komme ud og bruge det i praksis.

Senest har vi haft fornøjelsen af at få vores 2 medarbejdere Goitum og Erfan med ombord på vores team, (som også ses på billedet), og vi er meget taknemmelig for, at de vil være en del af Amladcykler.

For vores familievirksomhed er det utrolig vigtigt at huske på de basale værdier, som vi startede virksomheden på. Vi lever af at hjælpe andre og det betyder uendeligt meget for os, at vi gennem vores virksomhed kan være med til at løfte andre mennesker.

En dagligdag på samlefabrikken fungerer ofte således, at vi hver morgen tager en fælles briefing og planlægning af dagen, således at alle forstår opgavernes omfang og dagens fokus. I løbet af dagen samles cyklerne af de enkelte medarbejdere gennem tæt samarbejde med vores specialister.

Vil du læse mere om samarbejdet, så klik på linket herunder:

Læs hele artiklen fra Egedal Lokalavis her…