Nu åbner vi dørene op for vores helt nye svenske shop. Vi har taget turen over Øresundsbroen til vores gode svenske naboer, som vi har besluttet os for også fortjener kvalitets ladcykler med alt inkluderet til engros priser.

Derfor er det med en vis spænding og stor stolthed, at vi nu lancerer vores nye svenske shop: www.amladcyklar.se

Vi har gennem de sidste mange måneder arbejdet intensivt på at bygge et svensk kundeunivers, som skal imødekomme vores svenske naboers ønske til en ny webshop, hvor de kan købe kvalitets vare til markedets bedste priser.

Ligesom i Danmark er det vigtigt for os at gøre tingene rigtigt og sikre, at kundeservicen er i top. Derfor har vi brugt meget forberedelse på at sikre os, at vi kunne imødekomme behovet for en mere gennemsigtig shop, hvor kunderne ved hvad de får, og at de er sikret en fair pris.

Vi har gennem flere år haft kunder fra vores tætte nordiske nabolande. For dem ønsker vi med vores svenske webshop at gøre det endnu lettere og mere tilgængeligt at handle hos Amladcykler. Vi har erfaret, at man let kan blive forvirret, når man søger efter en ny ladcykel. Derfor har vi bygget vores butik i et enkelt design, med markedets største udvalg af tilbehør og reservedele til ladcyklen.

8.799,00 kr.
15.499,00 kr.
+
Vis
Ikke på lager

Ladcykler

El Long John

12.949,00 kr.