Verdens bedste cykelby

Kom med til snigpremiere på byens nye flotte cykelbro…

Fakta: København har i mange år valgt at investere stort i at blive en af verdens mest cykelvenlige byer. Det førte bl.a. til at København i 2015 fortrængte Amsterdam fra 1. Pladsen og blev verdens bedste cykel-by. Investeringerne har betydet at næsten halvdelen af alle, som arbejder eller studerer i København nu tager cyklen!

I al hemmelighed har Københavns Kommune valgt at åbne den nye Inderhavnsbro for Københavnerne allerede nu. Det er mere end en måned før officiel indvielse den 19. august og skyldes sommerferien. Skydebroen, som har været mange år undervejs, forbinder nu Nyhavn og Christianshavn. Broen er 180 meter lang, har en frihøjde på 5,40 meter. Er det ikke nok, så har denne skydebro muligheden for at trække de midterste brofag ind i de brofag som ligger mod land, såfremt eventuel større både skulle ønske at passere. Den har været længe ventet og efterspurgt, og man har derfor en forventning om, at der dagligt vil køre mellem 3-7.000 cyklister over den per dag.

De sjove fakta: Grundet de mange bygningsfejl undervejs, den langtrukne byggeproces og ikke mindst forbindelsen til Christiania, har broen fået sit eget kaldenavn som er: “den skæve bro”.

De massive investeringer i forbedringen af infrastrukturen for de københavnske cyklister vil fortsætte frem til 2025. Så der er endnu flere spændende up-coming projekter i vente, som har til formål at gøre det mere attraktiv for os at snuppe cyklen på arbejde eller i skole. Hele denne indsats som indtil videre har været i gang i snart 10 år, er en del af en større målrettet strategi om at København skal blive verdens første Co2 neutrale hovedstad i år 2025. Så hver gang du snupper cyklen, støtter du en god sag og er med til at gøre en stor forskel!

Verdens bedste cykelby

Kom til snigpremiere på den flotte nye bro:

TRYK HER og se video

Er udstyret i orden?

Har du f.eks. set vores dansk designet kvalitets Ladcykel til kun 7.949,00 DKK? Hos Amladcykler sætter vi en stor ære i at levere et godt kvalitets produkt til at stærk pris og vi er altid klar til at hjælpe med et godt råd og lidt vejledning når det nye udstyr skal findes. KONTAKT OS

Kilde: https://kk.sites.itera.dk/apps/kk_pub2/pdf/1362_cFTGCXHzmE.pdf