LadcykelDet er blevet lettere for foreningen “hjemløse til hjemløse” at komme rundt i de Københavnske gader med mad og soveposer til de hjemløse…

Sommer er overskudstid, og det er en stor fornøjelse at møde overskudsmennesker som den hjemløse Marlene ”Malle” Granild, der bare brænder for at hjælpe andre mennesker og gør en stor forskel for dem, som i forvejen har det hårdt. 

Malle har stiftet den frivillige forening “hjemløse til hjemløse” som, vi fra Amladcykler, nu med stor glæde har hjulpet med 2 stk. af vores Classic Ladcykler i håbet om, at det kan gøre foreningens store stykke arbejde en anelse lettere 🙂 

 

 

 

 

 

Historien bag foreningen

Det hele startede for et år tilbage hjemme i Malle og hendes kæreste Johns lejlighed I Sydhavnen, hvor de stod og lavede mad af rester, som den lokale Brugs havde doneret. Maden var ikke til dem selv, men til de hjemløse som var kommet forbi for at få et godt veltrængt og gratis måltid.

Både Malle og hendes mand har I mange år selv været hjemløs og har derfor opbygget et rigtig stort netværk blandt de hjemløse. Af samme årsag har det altid stået dem meget nær at kunne hjælpe de hjemløse og gøre en hård hverdag lidt lettere for dem.

 

LadcykelI dag ca. 1 år efter foregår serveringen istedet for Christianshavns Torv, og foreningen har fået en del flere medlemmer. Kravet til at blive medlem af foreningen er at man er hjemløs og interesseret I at hjælpe andre hjemløse med et godt måltid og eventuel en sovepose. Maden og soveposerne bliver doneret af grønthandlere, private virksomheder samt private.

Udover at hjælpe de hjemløse med de basale behov, så fungerer foreningen også som en god ven, der kan hjælpe en videre og med at gennemskue de mange overnatningsmuligheder.

Vi ønsker alle foreningens frivillige medhjælpere m.fl. og jer derude en rigtig dejlig cykel sommer 🙂

Læs endnu mere om foreningen:

Caremaker.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
Skal du også være med, så tag lige et kig på Danmarks billigste ladcykel til en pris på kun 6.699,00 DKK. 
 
Ladcykel - pris kun 6.699,00 DKK.