6 børn i samme ladcykel!

El Ladcykel institution / dagpleje ladcykel
Kindergarten Open – 6 børns model – Amladcykler

Cyklistforbundet har vundet en mangeårig kamp! Loven tillader nu, at man kan medbringe op til 6 børn i sin ladcykel…

En ladcykel er typisk indrettet på en sådan måde, at de sagtens kan have plads til op til 6 børn. Trods det, har loven dog hidtil sat en begrænsning for at man maks må have 4 børn med per cykel. Derfor har cyklistforbundet i mange år arbejdet på at få ændret og opdateret loven.

Dagplejemødre har gennemsnitlig 5,5 barn i hele landet og er meget ofte på tur med hele børneflokken. Hidtil er turen blevet ladcykelklaret via det offentlige eller på gå-ben med store tunge barnevogne. Derfor har det i mange år været deres ønske at kunne bruge en ladcykel istedet, og de er meget tilfredse med cyklistforbundets kamp for deres sag.

Kravene er at cyklen skal være indrettet forsvarligt til at kunne medbringe 6 børn med siddepladser og seler til alle. Derudover skal cyklen selvfølgelig være tilpasset til at kunne bære børnenes vægt og føreren af cyklen skal være fyldt 15 år.

Hos Amladcykler har vi i mange år arbejdet mod og prioriteret det højt at sikre, at vores ladcykler er børnesikre og venlige. Dels grundet ,at vi selv kender til behovet for at fragte vores børn rundt på en enkel og praktisk måde, men også fordi vi ved hvor højt vi som forældre prioriterer børnenes sikkerhed. Derfor er vi naturligvis også glade for færdelsstyrelsens nye beslutning som gør det muligt at få mere ud af sin ladcykel og lidt lettere for dagplejemødrene.

Amladcykler lever op til de højeste sikkerhedsniveau. Hos Amladcykler går vi meget op i sikkerhed da vi ved at ladcyklen altid bruges til børne transport. Vores ladcykler lever naturligvis op til EU’s høje sikkerhedskrav. Vores cykler er naturligvis CE godkendt, er gået glad igennem test af Færdselstyrelsen i Danmark. Yderligere har vi øget sikkerheden på vores ladcykler via anvendelsen af bundplader med skridsikker overflade, vi har forstærket vores styresystem med sikkerhedsstop, trinbræt til side opstigning og mange andre gode finesser

Kampagnetilbud på ladcykler:

I forbindelse med lovændringen har vi naturligvis lavet et godt samlet kampagnetilbud på vores El Ladcykel. Den er bygget og designet til at kunne have 6 børn med og gøre det lettere for føreren at træde I pedalerne. ladcyklen er 100% samlet og køre klar og nu inklusiv 6 seler og specielsæder til fra kun: 15.499,00 kr. inklusive stor ekstra udstyrspakke.

Se mere på Amladcykler.dk 

Læs mere på cyklistforbundets hjemmeside:

https://www.cyklistforbundet.dk/Aktuelt/Nyt/Nyheder/Flere-boern-i-ladcyklerne

Se også vores el ladcykel til en pris fra 12.899,00 kr. alt inklusiv. 

Elladcykel - pris kun 12.899,00 DKK.