Ladcykel til institutioner, børnehave og dagplejer

Cyklistforbundet har vundet en mangeårig kamp! Loven tillader nu, at man kan medbringe op til 6 børn i sin ladcykel…

En ladcykel er typisk indrettet på en sådan måde, at de sagtens kan have plads til op til 6 børn. Trods det, har loven dog hidtil sat en begrænsning for at man maks må have 4 børn med per cykel. Derfor har cyklistforbundet i mange år arbejdet på at få ændret og opdateret loven.

Dagplejemødre har gennemsnitlig 5,5 barn i hele landet og er meget ofte på tur med hele børneflokken. Hidtil er turen blevet ladcykelklaret via det offentlige eller på gå-ben med store tunge barnevogne. Derfor har det i mange år været deres ønske at kunne bruge en ladcykel istedet, og de er meget tilfredse med cyklistforbundets kamp for deres sag.

Kravene er at cyklen skal være indrettet forsvarligt til at kunne medbringe 6 børn med siddepladser og seler til alle. Derudover skal cyklen selvfølgelig være tilpasset til at kunne bære børnenes vægt og føreren af cyklen skal være fyldt 15 år.

Hos Amladcykler har vi i mange år arbejdet mod og prioriteret det højt at sikre, at vores ladcykler er børne- sikre og venlige. Dels grundet at vi selv kender til behovet for at fragte vores børn rundt på en enkel og praktisk måde, men også fordi vi ved hvor højt vi som forældre prioriterer børnenes sikkerhed. Derfor er vi naturligvis også glade for færdelsstyrelsens nye beslutning som gør det muligt at få mere ud af sin ladcykel og lidt lettere for dagplejemødrene.

Kampagnetilbud på ladcykler:

I forbindelse med lovændringen har vi naturligvis lavet et godt samlet kampagnetilbud på vores El Ladcykel. Den er bygget og designet til at kunne have 6 børn med og gøre det lettere for føreren at træde I pedalerne. ladcyklen er 100% samlet og nu inklusiv 6 seler og specielsæder til fra kun: 13.799,00 DKK.

Se mere på Amladcykler.dk 

Læs mere på cyklistforbundets hjemmeside: https://www.cyklistforbundet.dk/Aktuelt/Nyt/Nyheder/Flere-boern-i-ladcyklerne

Se også vores elladcykel til en pris fra 10.799,00 DKK. alt inklusiv. 

Elladcykel - pris kun 10.799,00 DKK.