Batteri til El ladcykel

Knopperne står helt spændt, lige klar til at springe ud. Fuglene synger, og der er en aktivitet uden lige i buske og træer. Og flere og flere mennesker kommer ud af vinterhiet. Der er liv over alt. Et typisk tegn på et eftertragtet forår, der står lige for døren.

MEN…én ting mangler liv. Batteriet til el ladcyklen!

Der kan være flere årsager til at batteriet strejker

Batteri til elcykeler og el ladcykler slides som alt andet. Forvent at et batteri holder ca. 600-900 opladninger eller 2-3 år alt afhængig af brug og kørsel. Når et batteri nærmer sig slutningen af sit liv vil ydeevnen blive løbende reduceret.

Er batteriet helt dødt, kan det skyldes forkert håndtering. Har det været opbevaret korrekt? Er det blevet opladet løbende?

Her er et par gode råd til hvordan, du passer godt på dit batteri til din elcykel:

  • Det er vigtigt, at du tager dit batteri med ind, når du ikke bruger det, så det ikke står ude i kulde og regn. Selv hvis du har din cykel dækket til med en garage, vil batteriet i løbet af vinteren blive drænet pga. kulde. Og du vil opleve et dødt batteri til foråret.
  • Opbevar batteriet tørt og ved normal stuetemperatur. Beskyt det mod fugtighed og vand samt direkte sollys. Opbevares vandret og stabilt
  • Selvom du ikke bruger din cykel i vintermånederne, er det vigtigt at oplade det, mindst en gang hver anden måned. Det er sikring mod dybdeafladning, der skader batteriet.
  • Vær opmærksom på batteriets temperatur, inden du sætter det i laderen. Når du kommer ind udefra, så vent med at oplade til batteriet har stuetemperatur. Når batteriet medtages for opladning indendørs, kan der dannes kondens uden på og inden i batteriet pga. hurtig varmeforskel. Opladning skal derfor ikke ske, før kondensvandet er væk. I batteriet sidder et printkort, som kontrollerer de enkelte battericeller. Hvis opladning finder sted, mens der stadig er kondens i batteriet, kan printkortet tage skade

Hvis alt håb er ude, så fortvivl ej. Vi har et stort udvalg af batterier, til Danmarks billigste priser! Har du travlt intet problem vi har dag til dag levering.

Se blot her: Hele udvalget

Vi hos Amladcykler står altid til rådighed hvis du har gamle udgåede modeller. Ofte kan man blot skifte til et andet batterisystem. Du er velkommen til at ringe på telefon 71997799 eller skrive til vores e-mail på info@amldcaykler.dk

Amladcykler tilbyder helt ekstraordinært hele 6 måneders Ekstraordinær batterigaranti, som tillæg indenfor de 2 år reklamationsret. Garantien er et udtryk for vores høje kvalitet niveau på battericellerne. De fleste batteriudbydere tilbyder desværre ikke garanti, på grund af for lavt kvalitetsniveau i battericellerne.

Batteri-el-ladcykel-36V-9aH-amladcykler

El Ladcykel batteri 36V – 9ah Li-on – 324WH

Batteri til elcykel i høj kvalitet. 36V – 9ah Lithium batteri med CE godkendelse. Batteriet passer til alle vores egne el ladcykler, samt til modeller fra Orion, Cargo bike of Sweden, Cykelbanditten, Evobike Cargo, Cargo9000, T-Hansen / X-Zite E-go, Cargo-e, Cargokid, Dall´s Bikes, Getgadget, Nemjem, Cargobike of Sweden, Ebsen, Cangoo, Jensen Cargobike (før 2016), Boxbike Deluxe, og mange andre el ladcykler.

Batteri-36v-13-ah Ultimate Curve Elladcykel

El ladcykel batteri 36V – 13ah Li-on – 468WH

Batteri til vores el ladcykler Ultimate Curve og Ultimate Harmony. Batteri af høj kvalitet. 36V – 13ah Lithium batteri med CE godkendelse. Passer til flere ladcykel modeller.

Batteri-36V-9ah-Li-ion-El-Handicapcykel-Seniorcykel-amladcykler

El ladcykel batteri 36V – 9 ah Li-ion – 324WH

Batteri til El Handicapcykel /  El Seniorcykel i høj kvalitet. Dette 36V – 9ah Lithium batteri med CE godkendelse passer til vores el handicapcykel/seniorcykel. Batteriet skydes ind fra siden ved montering. Kan også fås med 14 ah.

Batteri-36V-104ah-Li-ion-alu-kasse-el-ladcykel-Silver-amladcykler

El Ladcykel batteri 36V – 10,4 ah Li-on – 374WH

El ladcykel batteri af høj kvalitet. 36V – 10,4ah Lithium batteri med CE godkendelse passer til vores ladcykler af ældre dato, samt til mange ældre modeller fra bl.a. Nemjem, Cargo9000, Cargokid, Aldi, Downtown.dk, Dealhunter.dk, Spotdeal.dk, All2day.dk og mange flere. Ny batteriboks inkl. skinne og 2 stk. batteri nøgler medfølger.

El-Ladcykel-batteri-36V-14ah-Li-on-503WH-amladcykler

El ladcykel batteri 36V – 14 ah Li-on – 503WH

Kraftigt 14 ah batteri til el cykel. Høj kvalitets Lithium batteri med CE godkendelse. Batteriet passer til alle vores el ladcykel modeller samt til el ladcykler fra bl.a. Cykelbanditten, Cargo9000, T-Hansen / X-Zite E-go, Cargo-e, Cargokid, Dall´s Bikes, Getgadget, Nemjem, Ebsen, Boxbike Deluxe, Cargobike (før 2016), Cangoo, Jensen, Cargobike of Sweden og mange andre el ladcykler.

Sammenlign priser på Pricerunner

Ladcykel batteri og Cykel batterier – Amladcykler er altid af høj kvalitet og med CE godkendelse. Batterierne passer til både vores egne el modeller samt en lang række andre.  Vi tilbyder som en naturlighed en ekstraordinær garanti. Garantien er et udtryk for vores høje kvalitetsniveau på battericellerne. De fleste batterisælgere tilbyder desværre ikke garanti, på grund af for lavt kvalitetsniveau i battericellerne. Vi anvender kun mærkevare celler fra f.eks. Samsung, LG, Sanik eller lignende. Fordi vi er en af Danmark’s største salgssteder af ladcykel og cykel batterier handler vi direkte hos batteri fabrikkerne. Dette sikrer dig helt “Friske” batterier til den bedste pris på markedet.