Nytårsforsæt: Mere motion

Hvor lang tid holdt du dit nytårsforsæt?

Hvis du er en af dem, der gik ind i januar med store ambitioner om at ændre dine vaner, er du bestemt ikke alene. Millioner af mennesker har samme ønske om at ændre noget, og for mange handler det om mere motion, at tabe sig og komme i bedre form.

MEN… mange opgiver deres forsæt inden måneden er omme. Faktisk viser en undersøgelse, at nytårsforsættet for mange, der vil have mere motion, bliver opgivet præcis d. 19. januar!

Undersøgelsen er fra Strava, der er en motionsapp, med millioner af brugere, primært løbere og cyklister. I starten af januar oplever appen hvert år øget aktivitet, lige indtil d. 19. januar. Her viser det tydelige billede, at de nyerhvervede vaner opgives, og aktiviteten falder.

Kilde: Runners World

Havde du også et ønske om mere motion?

…og er motivationen også røget igen? Motivationen er det, der er det sværeste at vedholde, og kunsten er fortsat at holde den oppe. Ofte ryger den, da vi har sat for høje mål, og realistisk ikke kan leve op til dem.

Vores råd er at gøre det nemt for dig selv. Sæt ikke mål om, at skulle løbe 20 km tre gange om ugen. Det vil de færreste kunne overholde. Og mangel på succes er sjældent det, der motiverer en til at fortsætte.

Hos Amladcykler har vi givet afkald på bilen, og oplever dermed naturligt, at vi bevæger os mere i dagligdagen. Med vores El ladcykel kommer vi vidt omkring, og får mange nye oplevelser.

En El ladcykel er ideel til at få hele familien ud på tur. Og er ønsket at få mere motion, er der masser af muligheder: 

  • Cykelturen kan gå til en af de mange naturfittness-baner, der er i landet. Du kan dyrke naturfitness i de fleste skov- og naturområder, men hvis du gerne vil prøve en særlig anlagt bane til det, kan du se et kort her: Naturfittness. 
  • Vil I hellere cykle langt, har Naturstyrelsen er god oversigt over De Nationale cykelruter, der dækker hele Danmark. Ruterne er udpeget til at være særlig cykelvenlige. Og husk; el’en kan altid slås fra på en el ladcykel, så der er rig mulighed for motion. De nationale cykelruter.
  • Oplev kulturen i dit nærområde. Med en el ladcykel er det nemt at komme omkring, og komme rundt til flere oplevelser. Du har mulighed for at medbringe mad og drikke, ekstra tøj eller hvad du skulle få brug for, og du behøver ikke at bekymre dig om parkering. For de større byer, findes der apps, der giver et overblik over oplevelser. Se f.eks. Opdag Aarhus eller Kultur & Fritid. Det giver måske ikke den bedste motion, men at bevæge sig lidt, er bedre end ingenting 🙂 

Hold motivationen oppe

En af de mange fordele ved at komme afsted med familien er, at I er flere om at holde motivationen oppe. Ifølge Strava er der større sandsynlighed for, at man bliver ved med at træne, hvis det gøres sammen med andre. Og familien er i denne tid, den mest corona-venlige gruppe at være i.

Så giv din familie en gave, der kommer jer alle til gode: Oplevelser med bevægelse og frisk luft. Det er forår lige om lidt 🙂

Vi anbefaler vores Ultimate Curve, der leveres 100% samlet og køreklar. El Ladcyklen er i “Slim design”, og med det nye Anti-Tilt system. Med denne cykel bliver det svært at vælge sofaen, fremfor en cykeltur!

ultimate-curve-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler