El ladcykel til en god pris – helt i topklasse

El ladcykel til en god pris – helt i topklasse. Er du og familien på udkig efter en ny el ladcykel? Vores Deluxe model er helt i top, uden at prisen følger med.

Deluxe modellen er vores bestseller, og det er der rigtig mange gode grunde til.

Vores Deluxe el ladcykel har både anti puncture / punkterhæmmede dæk, hydrauliske skivebremser fra TEKTRO/BENGAL, samt Shimano gear system. Disse gode valg er med til at gøre netop denne model til en super ladcykel, som kræver et minimum af vedligeholdelse og vil give glæde til hele familien. Alle vores cykler er selvfølgelig CE mærket og godkendt.

deluxe-ladcykel-boern-amladcykler
Deluxe El Ladcykel – helt i top

Ladcykel til hele familien

En god el ladcykel kan være med til at lette hverdagen og den praktik som kan følge med et travlt familieliv med arbejde, institutioner og fritidsaktiviteter.

Vores Deluxe model har plads til fire børn med seler, fordelt på to børnebænke. Ladet kan bære 150 kg. ud over føreren af cyklen, dvs. at vores ladcykler er rigtig godt og solidt bygget, med kraftige hydrauliske skivebremser. Deluxe modellen koster blot 15.299,-.

Vores Deluxe el ladcykel bliver desuden leveret med en komplet udstyrspakke som bl.a. inkluderer: Kaleche system med buer, batteri, oplader, lygter og reflekser. Alt du skal tilkøbe en er forsikringsgodkendt lås. Vores låse fra AXA Basta starter i blot 249,-.

Se vores Deluxe El Ladcykel her.

Alt i tilbehør og reservedele

Ønsker I mere tilbehør og reservedele til jeres ladcykel, har vi et kæmpe sortiment som hele tiden udvides og forbedres. Se bl.a. nogle af de mest populære produkter her:

Deluxe pude så alle pasagerer sidder blødt og komfortabelt

3-punkts sele til børn mellem 1-3 år

Melia sæde i sort eller hvid så selv de mindste kan komme med på tur

AXA 180 cm. Kædelås så din ladcykel altid er godt sikret

Garage eller Luksus garage så din ladcykel bliver beskyttet og holder i rigtig mange år

Slagbænk hvis der skal sidde en voksen i ladet

Kontakt os her

www.amladcykler.dk

TLF: +45 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk