El ladcykel til en god pris – helt i topklasse

El ladcykel til en god pris – og kvalitet helt i topklasse. Er du og familien på udkig efter en ny el ladcykel? Vores Deluxe model er helt i top, uden at prisen følger med.

Deluxe modellen er en af vores bestsellers, og det er der rigtig mange gode grunde til.

Vores Deluxe el ladcykel har både anti puncture / punkterhæmmede dæk, hydrauliske skivebremser fra TEKTRO/BENGAL, samt Shimano gear system. Disse gode valg er med til at gøre netop denne model til en super ladcykel, som kræver et minimum af vedligeholdelse og vil give glæde til hele familien. Alle vores cykler er selvfølgelig CE mærket og godkendt.

Ligeledes har El ladcyklen også et nem og brugervenlig LCD betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. Display’et har betjeningsknapper der er placere på et separat tastatur, som er naturligt behagelig når man anvender el ladcyklen i dagligdagen.

deluxe-ladcykel-boern-amladcykler
Deluxe El Ladcykel – helt i top

Ladcykel til hele familien

En god el ladcykel fra Amladcykler kan være med til at lette hverdagen og den praktik som kan følge med et travlt familieliv med arbejde, institutioner og fritidsaktiviteter.

Vores Deluxe model har plads til fire børn med seler, fordelt på to børnebænke. Ladet kan bære 150 kg. ud over føreren af cyklen, dvs. at vores ladcykler er rigtig godt og solidt bygget, med kraftige hydrauliske skivebremser. Deluxe modellen koster blot 15.299,- hvilket er en rigtig god pris.

Vores Deluxe el ladcykel bliver desuden leveret 100% samlet og køreklar direkte fra vores danske samlefabrik i Veksø på Sjælland med en komplet udstyrspakke som bl.a. inkluderer: Kaleche system med buer, batteri, 4 x børneseler, børnebænke, oplader, lygter og reflekser.

Alt du skal tilkøbe er en forsikringsgodkendt lås. Vores låse fra AXA Basta starter ved blot 249,- bestiller du samtidigt med din nye el ladcykel så monterer vi naturligvis gratis.

Se vores Deluxe El Ladcykel her.

Alt i tilbehør og reservedele

Ønsker I mere tilbehør og reservedele til jeres ladcykel, har vi et kæmpe sortiment som hele tiden udvides og forbedres. Se bl.a. nogle af de mest populære produkter her:

Deluxe pude så alle passagerer sidder blødt og komfortabelt

3-punkts sele til børn mellem 1-3 år

Melia sæde i sort eller hvid så selv de mindste kan komme med på tur

AXA 180 cm. Kædelås så din ladcykel altid er godt sikret

Garage eller Luksus garage så din ladcykel bliver beskyttet og holder i rigtig mange år

Slagbænk hvis der skal sidde en voksen i ladet

Kopholder https://amladcykler.dk/produkt/kopholder/ så du altid kan have din kaffe med på farten

Mobilholder https://amladcykler.dk/produkt/mobilholder/ når du gerne vil høre musik eller se på kort mens du kører, eller skal bruge GPS’en

Kontakt os her

www.amladcykler.dk

TLF: +45 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk