Tour de France i Danmark 2022

Tour de France i Danmark 2022. I år køres de første tre etaper af Tour de France i Danmark, med start i hjertet af København. Ruter er offentliggjorte og dette giver rig mulighed for selv at afprøve etaperne, inden de professionelle skal til på de danske veje. Du kan se ruterne her.

Tag hele familien med ud på etapen, i jeres ladcykel. Hos Amladcykler er vi helt klar på at afprøve ruterne på vores el ladcykler. Pak jeres ladcykel med en god madpakke, saftevand og kaffe og hold et par pitstop undervejs, for at nyde de smukke ruter og de danske landeveje.

Alle vores ladcykler kan rumme både børn og voksne i ladet, hvilket gør det nemt at have hele familien med til Touren.

Sådan oplever I Tour de France på bedste vis

Her kommer Amladcyklers anbefaling til alt det bedste udstyr, så du og familien får den bedste oplevelse til Touren.

Med vores topmodeller Ultimate Curve eller Ultimate Harmony, får i maksimalt batteri levetid, kraftige hydrauliske bremser, punkter hæmmende dæk og plads til hele familien.

Med vores kopholder, mobilholder og bagagenet, har i plads til at nødvendigt udstyr, til en dag udenfor i den danske sommer. Husk også vores Deluxe pude, så alle passagerer sidder blødt og godt.

Tour de France i Danmark 2022

Ny ladcykel til familien

Har I endnu ikke en ladcykel i familien? Bestil i dag, så kan vi nå at levere jeres nye ladcykel klar, inden Tour de France starten, fredag d. 1/7.

Kontakt os her: https://amladcykler.dk/

TLF: 71997799

E-mail: info@amladcykler.dk