Ladcykel til den bedste pris

Hos Amladcykler får du altid den bedste pris, uanset om du søger en ny ladcykel eller hvis du blot mangler udstyr eller reservedele. Hos Amladcykler er både den høje kvalitet og den skarpe pris, i fokus. Vores topmodel Ultimate Curve, har alt det som en topkvalitets ladcykel skal have. Cyklen er bygget på vores Danske fabrik i Veksø, og er udført i slim design, har det nye Anti-Tilt system og med TEKTROs hydrauliske skivebremse-system på både for- og baghjul. Dette er med til at gøre køreoplevelsen helt i top.

Med vores El Ladcykel Ultimate Curve model får du også 3 stærke anti-puncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets ladcykel der er samlet på vores danske fabrik, er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt farve betjeningsdisplay med USB lader udgang.

Billig ladcykel i høj kvalitet
Billig ladcykel i høj kvalitet

Hvorfor skal du vælge Ultimate Curve el Ladcykel?

Hvis du kører med børn i din ladcykel, skal sikkerheden og komforten være helt i top. Med Ultimate Curve får du den bedste køreoplevelse med nytænkende stel design som følger bevægelserne af chaufføren, sammen med de bedste bremser på markedet. Ladet har plads til 4 børn, med tilhørende bænke og seler. Det smarte kalechesystem er aftageligt og kan justeres i højden, så det passer til både store og små børn. Du kan læse meget mere om vores Ultimate Curve El Ladcykel her.

Hvis du og familien er interesseret i vores El Ladcykler, er I velkomne til at komme forbi en af vores afdelinger til en prøvetur og en god snak om vores forskellige modeller. Se vores afdelinger her.

Leveringstid

Det bedste af det hele er, at vi kan have cyklen klar til dig allerede fra midten af Oktober. Så er hele familien klar til en masse gode cykelturer og gode oplevelser i det skønne efterårsvejr. Se gode cykelruter her.