Politikken kører på grøn energi og ladcykel

Som virksomhed, er ladcyklen en kæmpe fordel. På cykel er du langt mere mobil, end hvis du er i bil. Derudover bliver parkeringen aldrig mere et problem, du skal bekymre dig om. Dine medarbejdere får frisk luft, motion, og en masse ny energi af at være ude i grønne omgivelser, og samtidig har de en masse plads til alt det nødvendige, i det store lad. Ladcykler fra Amladcykler kan tilpasses til ethvert behov som dig og din virksomhed må have. Politikkens nye ladcykler er blevet tilpasset med smart fold-ud borde, så sælgerne har en god arbejdsplads.

Politikken har netop fået en håndfuld flotte ladcykler, til deres kørende sælgere. Ladcyklerne er blevet personificerede med flot folie tryk, på alle ladets sider. Ladcyklerne kommer rundt i hele København og vil samtidig reklamere og være synlige for alle.

Se de flotte nye ladcykler til Politikken her.

Politikken kører på grøn energi og ladcykel
Politikken kører på grøn energi og ladcykel

Grønenergi til byerne

I takt med at vores større byer bliver mere og mere grønne og miljøbevidste, stiger bevidstheden omkring grøn transport og transportmidler. Bilerne skal ud af byen, og cyklerne skal ind. Som familie eller virksomhed, kan det være svært at få en hverdag til at hænge sammen på en tohjulet cykel, og her kommer ladcyklen ind i billedet. Ladcyklen er også det perfekte transportmiddel til familien, da den kan rumme både børn, tasker og oppakning til dagen. Hos Amladcykler følger der også en nødvendig kaleche med, så børn og indkøb holder sig tørre, i regn og slud. København er en af verdens mest grønne byer, og det kan du læse meget mere om her.

Er du og din familie eller virksomhed interesseret i en prøvetur af en af vores mange modeller, er I velkomne til at kontakte os, for en prøvetur eller et godt tilbud. Se vores mange modeller her.

Politikken kører på grøn energi og ladcykel
Politikken kører på grøn energi og ladcykel