Miljøvenlig transport – for virksomheder

Hos Amladcykler ønsker vi at bidrage til mere bæredygtig og miljøvenlig transport. Og der kan ikke herske tvivl om, at cyklen er det mest miljørigtige transportmiddel. Rugbrødsmuskler er både billigere, mindre forurenende og mere lettilgængelige end benzin og diesel.

Men forretningen skal køre, og tiden er ofte knap. Og der er måske brug for transport af varer, der kan være tunge, fylde meget eller som ikke må udsættes for vind og vejr. Det er ikke altid, at en cykel er tilstrækkelig til at imødekomme behovet for effektivitet. Så er det altså nemmere med en bil…

Eller en ladcykel.

En ladcykel kan dække mange af de samme behov for bekvemmelighed, effektivitet, opbevaring og transport, som en bil. Og med en el ladcykel bliver det hele endnu nemmere.

Amladcykler har et stort udvalg af specialdesigns. Har du brug for en rampe, mulighed for servering, aflåsning, overdækning mm., er det ikke noget problem. Vi designer cyklen, så den passer til dit behov.

Med foliebeklædning har du mulighed for at designe cyklen, så den afspejler dit brand. Og du viser omverdenen, at du er en ansvarlig og miljøbevidst virksomhed. Vi trykker dit reklametryk, lige som du ønsker det.

Hos Amladcykler har vi selv sagt farvel til bilen, og bruger el ladcyklen som vores primære transportmiddel. Om du helt vil udskifte transportform, eller om ladcyklen skal være et supplement til bilparken, er der store besparelser at hente. Det er en stor besparelse, økonomisk og miljømæssigt, men der er også en del tid at spare. Mange virksomheder kæmper med at skulle finde parkeringspladser i byerne og derefter med de følgende parkeringsafgifter, der hurtigt kan løbe op i mange tusinde kroner. Vi har blandt vores kunder bl.a. rengøringsfirmaer og musikere, der har valgt ladcyklen primært af disse grunde.

Dyrup har valgt at supplere bilparken med el ladcykler fra Amladcykler.

Dyrup-ladcykler-folie-amladcykler
Dyrup-ladcykler-folie-amladcykler

SMaRT

Amladcykler støtter op om det dansk-svenske projekt SMaRT. SMaRT star for Sustainable Mobility Rural and Urban Transport, og har til formål at udvikle, forbedre og skabe lettere adgang til miljøvenlige transportsystemer. Det handler om at øge befolkningens bevidsthed, holdning og viden om bæredygtige transportløsninger. Læs mere om projektet her: SMaRT 

Hos Amladcykler mener vi, at alle skal have råd til en ladcykel. Vi har derfor ladcykler i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Spar penge og tag hensyn til miljøet – Skift bilen ud med en ladcykel!

Med vores store udvalg, er vi sikre på, at du kan finde en, der passer til dig og dine specifikke behov:

Deluxe-Workman2-aaben-amladcykler-pris
Deluxe-Workman-lukket-amladcykler-pris
Klassisk-ladcykel-workman2-lukket-pris
Ultimate-Curve-workman2-aaben-pris-amladcykler
workman-folie-Boulebar-amladcykler

 

Folie

Gennemfør dit look med folie trykt med din reklame. Fuldfør dit brand for kun 2.236,- Dkk ex. moms

folie-pris-ex-moms-badge