Bagagenet til ladcykel

På de lange ture, eller indkøbsturen eller blot, når børnene skal hentes fra institution…så er det altid rart med rigelig opbevaringsplads. Det kan du få med et bagagenet til ladcyklen.

Vi har netop fået dette smarte bagagenet til ladcykel hjem. Slip for at dine ting ligger og flyder i ladcyklen. Opbevaringsnettet fastgøres via de integrerede kroge, der findes i hvert hjørne, og kan monteres både på bag- eller forsiden af ladcykel kassen. Du kan sagtens montere flere net for yderligere opbevaring / adskillelse af dine ting.

Opbevaringsnettet måler 60 x 60 X 60 cm, og er lavet i et meget fleksibelt materiale med elastiksnore, så det tilpasser sig alle ladcykel modeller.

Bagagenet-ladcykel-amladcykler
bagagenet-ladcykel-opbevaring-amladcykler

Bagagenet – Ladcykel

Kraftigt og super smart bagagenet til ladcykel. Er lavet i et meget fleksibelt materiale med elastiksnore, så det passer til alle ladcykel modeller. 

Køb bagagenet

Mangler du ladcyklen?

Hvis du står og mangler en cykel, hvor du kan bruge dette smarte bagagenet, har vi selvfølgelig løsningen til dig 😉 På billedet ovenover ses vores El Ladcykel – Deluxe. Den kan fås for kun 15.299,00 DKK, og bestiller du allerede i dag, kan du nå at få glæde af den i vinterferien!

deluxe-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

El ladcykel – Deluxe

Den ultimative elektriske ladcykel, 100% samlet og køreklar. Med TEKTRO /BENGALs hydrauliske frontbremsesystem og 3 stærke anti-punture / ”punkteringhæmmende” dæk.

Omgående levering!

Ja! Jeg vil cykle i vinterferien

Se cykelvejret i vinterferien