Miljøvenlig emballage

Hos Amladcykler modtager vi rigtig mange varer. Vi modtager enkeltdele, som vi samler på vores samlefabrik til færdige ladcykler, der sendes direkte ud til kunden. Alle dele er pakket godt ind, så de ikke tager skade under transporten. 

Det sætter vi pris på, men det betyder også en stor mængde emballage. Ligeledes bruger vi også en del emballage, når vi sender cykler og tilbehør ud til vores kunder. Det store spørgsmål har derfor været; hvordan kan vi mindske forbruget og benytte os af mere miljøvenlig emballage?

Et oplagt svar er genbrug. Alt det pap vi selv modtager, genbruger vi, når vi selv skal sende pakker. Vi har også en aftale med en lokal vinhandler om at aftage en del pap, som vi kan bruge til indpakning af varer. Det giver mening både for os, for vinhandleren og for miljøet. Pakkerne bliver måske ikke de pæneste at se på, men så længe indholdet bliver beskyttet ordenligt, er vi tilfredse.

miljoe-pakning-amladcykler-genbrug-emballage

Amladcykler støtter Miljøvenlig Pakning

Miljøvenlig Pakning er en sammenslutning af virksomheder, der alle pakker og sender varer og dermed bruger emballage, men som samtidig går op i at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer.
Det er individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvordan dette præcis gøres, men fælles for alle virksomhederne er fokus på at minimere forbruget af emballage og sprede budskabet om at tænke på miljøet.

Få god inspiration til valg af emballage på Miljøvenlig Pakning’s hjemmeside, og vær med til at støtte op om en mere bæredygtig indpakning af vores varer:

Miljøvenlig Pakning