Sommerferie 2021 på el ladcykel fra Amladcykler
Sommerferie 2021 på el ladcykel fra Amladcykler

Sommerferie 2021 på el ladcykel fra Amladcykler

Sommerferie 2021 på el ladcykel fra Amladcykler. Hvis din familie skal tilbringe sommeren herhjemme i Danmark, kan en el ladcykel fra Amladcykler blive en vigtig del af at få det maksimale ud af sommeren, hvad enten I bor i byen, på landet eller tilbringer sommeren i sommerhuset. En af de mange positive ting ved el ladcyklen er, at hele eller store dele af familien kan sidde sammen i cyklen. Naturen, den friske luft og hyggeligt samvær kan nydes på korte eller lange ture. Hvis vejret skulle drille, kan man blot påføre kalechen ved regnvejr eller blæst, så passagerne sidder tørt og godt. Familiens mindste kan også komme med på tur i vores populære babysæder fra Melia, som fås i flere størrelser til den helt lille baby og op til 18 måneder.

Se vores babysæder her: https://amladcykler.dk/?s=babys%C3%A6de&post_type=product&lang=

Her kommer et par af Amladcykler teamets bedste tips til sjove ture med el ladcyklen:

  • Alle vores el ladcykel modeller er velegnede til en strandtur med et rummelig lad, hvori børn, parasol, tæpper, badedyr mm. kan puttes i. Turen til stranden går nemt og alle kan nyde den friske luft. De mindste kan også tage en lur i ladet i skyggen eller under solafskærmningen, som kan tilkøbes til flere af vores populære el ladcykler.

Se vores solskærm her: https://amladcykler.dk/produkt/solskaerm-ladcykel/

  • Mange af os ladcykel entusiaster hos Amladcykler tager jævnligt på cykeltur på vores ladcykler. Mange kommuner tilbyder gode guides til cykelture i lokalområdet også med særlig fokus på ladcykler. Der er god plads i kassen til kolde sodavand, madpakke og familiens mindste medlemmer.

Her kommer et par gode ideer til sommerferie ture: https://www.sologstrand.dk/inspiration/sommerferie

  • En tur i det grønne med hele familien plejer at være en succes. Ladet kan fyldes med tæpper, havespil, mad, sodavand og bobler til de voksne. Perfekt til en skovtur.
  • De grønne cykelruter i København er også et hit, hvor man kommer gennem byen på sin el ladcykel fra Amladcykler og ser den fra den grønne side.
  • Har man en hund kan vores populære el ladcykler stort set alle bestilles med en hundelem (Både som rampe og dør), så menneskets bedste ven kan træde ubesværet ind og ud af cyklen.

Se vores hundeladcykel her: https://amladcykler.dk/produkt/el-ladcykel-dog/