5 aktiviteter til børn og familier i Coronatiden

5 aktiviteter til børn og familier i Coronatiden
5 aktiviteter til børn og familier i Coronatiden

5 aktiviteter til børn og familier i Coronatiden. Børn og voksne i hele landet er stadig hjemsendte. Det kan være svært at finde på nye ideer som familien kan tage sig til, for at gøre hverdagen sjov og spændende. Hos Amladcykler, vil vi her bringe et par aktivitets ideer. Vi håber at kunne inspirere til skønne aktiviteter på ladcyklen og i naturen.

Pynt ladcyklen op til påske

Tag ud i naturen og pluk forårs grene og blomster, som kan pynte i ladcyklen eller tages med hjem til stuen. Man kan også finde alverdens klistermærker som kan dekorere ladcyklen, så også den bliver forårsklar.

Selvom vi alle skal passe på og holde og hjemme så meget som muligt, kan en tiltrængt tur i naturen være tiltrængt og give et kæmpe energi boost i hverdagen. Tag i det lokale plantecenter og gør klar til at plante blomster i haven eller på altanen. Ladcyklen kan rumme både børn og indkøb.

Gør selv de små ting i hverdagen, til en udflugt

Selvom det kan være svært at skulle passe arbejde og børn hjemme på samme tid, er små hverdagsaktiviteter en god ide til at holde humøret og energien oppe. Involver børnene i madlavningen eller tag dem med i ladcyklen, når der skal hentes take-away. Der kan opleve en masse ting, selv på en kort cykeltur. Der kan opstå mange gode samtaler, når hverken børn eller vokse bliver forstyrret af TV eller mobiltelefon. Det er ægte kvalitetstid.

Tag på udflugt i ladcyklen

Ladcyklen er praktisk i den travle hverdag til at hente og bringe børn, men det er også den perfekte familie aktivitet, her under Corona krisen. Hjemmeskoling kan være en udfordring, øv tabeller eller grammatik på cykelturen eller tag ud i naturen og kig på plante og dyreliv. På denne måde, kan skoleopgaverne inddrages i leg og fritidsaktiviteter.

Danmarks Natur Forening har lavet en guide til sjove ideer for hele familien: Naturaktiviteter for børnene

Tag ud og find familiens nye ladcykel

Hvis I ikke allerede har en ladcykel, er der rig mulighed for at komme ud og prøvekøre vores forskellige modeller. Vi har afdelinger rundt om i hele Danmark og står klar til at guide jer. I er velkomne til at kontakte os på 71997799, hvor du kan få rådgivning omkring, hvilken af vores modeller, som vil passe lige netop til dit behov.

Har du allerede en ladcykel og trænger denne til service, så har vores værksteder fortsat åbent, så kontakt os gerne på 71997799 eller amladcykler.dk og book en tid til service.

Trænger din cykel et nyt batteri, en ny kaleche eller en pude så børnene kan sidde blødt, så har vi åbent for online ordrer både til afhentning i vores butikker eller til levering med GLS. Bestil allerede i dag på www.amladcykler.dk eller kontakt os gerne på 71997799

El Ladcykel – Harmony

Vores nyest model, Ultimate Harmony, har et smukt træ lad og er rummelig nok til hele familien. Netop nu kan du bestille den på pre-order tilbud til kun: 19.999,-

Se den her: Ultimate Harmony

Vores nye Harmony model har et stort batteri på 13 ah og kan køre helt op til 60 km. på en opladning! Med denne model, kan familien altså komme på gode lange ture.