Vinterferie med ladcykel Amladcykler
Vinterferie med ladcykel Amladcykler

Vinterferie med ladcykel

Vinterferie med ladcykel. Nu nærmer vinterferien sig med hastige skridt og det ser jo desværre ud til at denne også kommer til at stå i coronaens tegn. Vi må blive hjemme i Danmark, se et meget begrænset antal mennesker og få det bedste ud af situationen. Måske er det tiden til at overveje at investere i en ladcykel, så familien kan komme på tur hvad enten man bor på landet eller i byen.

I en ladcykel er der plads til at børnene kan placeres varmt og trygt med tæpper og i læ af kalechen, der er samtidig både plads til termokander, sandwichs mm., således man kan tage på en længere tur til legepladser, shelters eller på andre spændende oplevelsesture.   

Der er mange fine muligheder for at komme ud i naturen eller rundt i byen på en klassisk ladcykel, el ladcykel eller Long John. Er man lidt oppe i alderen eller slås lidt med balancen, så fås vores seniorcykler både med og uden elmotor.

Kig gerne ind på www.amladcykler.dk og se de mange muligheder.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på 71997799, hvor du kan få rådgivning omkring, hvilken af vores modeller, som vil passe lige netop til dit behov.

Vores værksted holder åbent

Har du allerede en ladcykel og trænger denne til service, så har vores værksteder fortsat åbent, så kontakt os gerne på 71997799 eller www.amladcykler.dk og book en tid til service.

Trænger din cykel et nyt batteri, en ny kaleche eller en pude så børnene kan sidde blødt, så har vi åbent for online ordrer både til afhentning i vores butikker eller til levering med GLS. Bestil allerede i dag på www.amladcykler.dk

Kig gerne ind på www.amladcykler.dk og se de mange muligheder.

Følg os på Facebook her: https://www.facebook.com/ladcykel/