Bagagenet til ladcykel

På de lange ture, eller indkøbsturen eller blot, når børnene skal hentes fra institution…så er det altid rart med rigelig opbevaringsplads. Det kan du få med et bagagenet til ladcyklen.

Vi har netop fået dette smarte bagagenet til ladcykel hjem. Slip for at dine ting ligger og flyder i ladcyklen. Opbevaringsnettet fastgøres via de integrerede kroge, der findes i hvert hjørne, og kan monteres både på bag- eller forsiden af ladcykel kassen. Du kan sagtens montere flere net for yderligere opbevaring / adskillelse af dine ting.

Opbevaringsnettet måler 60 x 60 X 60 cm, og er lavet i et meget fleksibelt materiale med elastiksnore, så det tilpasser sig alle ladcykel modeller.

Så slip for at dine ting ligger og flyder i ladcyklen med dette kraftige og super smarte net / bagagenet af virkelig høj kvalitet med stor lomme til din ladcykel. Dette høj kvalitets bagagenet til din ladcykel gør hverdagen med transport af tilbehør meget nemmere.

Opbevaringsnettet fastgøres, via de kraftige integrerede kroge, der findes i hvert hjørne, på bag eller forsiden af ladcyklen kassen. Nettet kan anvendes både som single eller som double net.

Opbevaringsnettet måler 60 x 60 X 60 cm men er lavet i et ekstra stærkt og fleksibelt materiale med elastik snore, således det passer til alle ladcykel modeller. Syningerne er desuden forstærket. Ideel til montering flere forskellige steder f.eks. bag eller for på ladcykel kassen.

SPECIFIKATIONER:

  • Ekstra opbevaringsrum
  • Elastisk net
  • Universal
  • Farve: Sort
  • Dimensioner: 60 x 60 x 60 cm (Meget fleksibelt/Elastisk)
  • Vægt: 150 gram
  • Inkluderet: Net med kroge samt opbevaringspose
  • Maksimal vægt belastning: 30 kg
  • Antal: 1 stk.

Køb her: Bagagenet til ladcykel

Se også vores standard pude her: https://amladcykler.dk/produkt/pude/

Bagagenet-ladcykel-amladcykler
bagagenet-ladcykel-opbevaring-amladcykler

Bagagenet – Ladcykel

Kraftigt og super smart bagagenet til ladcykel. Er lavet i et meget fleksibelt materiale med elastiksnore, så det passer til alle ladcykel modeller. 

Køb bagagenet

Mangler du ladcyklen?

Hvis du står og mangler en cykel, hvor du kan bruge dette smarte bagagenet, har vi selvfølgelig løsningen til dig 😉 På billedet ovenover ses vores El Ladcykel – Deluxe. Den kan fås for kun 15.299,00 DKK, og bestiller du allerede i dag, kan du nå at få glæde af den i vinterferien!

deluxe-ladcykel-pris-fritlagt-amladcykler

El ladcykel – Deluxe

Den ultimative elektriske ladcykel, 100% samlet og køreklar. Med TEKTRO /BENGALs hydrauliske frontbremsesystem og 3 stærke anti-punture / ”punkteringhæmmende” dæk.

Omgående levering!

Ja! Jeg vil cykle i vinterferien

Se cykelvejret i vinterferien

Hos Amladcykler har vi mange års erfaring med cykler. Dette ses og mærkes på på kvaliteten af vores cykler. Vi designer og samler selv alle vores ladcykler på vores egen danske samle fabrik i Veksø på Sjælland.

Vi arbejder ikke med hurtige løsninger, der ikke er gennemtestet i Danmark/Norden. Vi er fagfolk, der sikrer dig den bedste ladcykel til prisen. Ladcykel markedet er blevet attraktivt for div. importører og supermarkeder med billige kopier, med lidt eller ringe erfaring indenfor ladcykler. Sørg altid for at købe din cykel fra en leverandør, der kender sit produkt og kan tilbyde efterfølgende service og reservedelssalg. Det er nemlig ikke muligt hos flere importører og supermarkeder.

Hos os kan du altid komme i kontakt med en fagperson både via vores hotline på telefon 71997799, men naturligvis også i vores showroms. Uanset om du ønsker købe en ny cykel eller har et spørgsmål til en gammel cykelmodel.